Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Doi tineri din Cisnădioara închiriază un ciubăr oriunde în județ. „Poate fi luat chiar și acasă”

Doi tineri din Cisnădioara închiriază un ciubăr oriunde în județ. „Poate fi luat chiar și acasă”

Văzând că ciubărul este tot mai căutat de pensiuni și cabane, Ioana și Andrei, doi tineri de 27 de ani din Cisnădioara, au decis să cumpere unul și să îl închirieze oricui dorește.

Au vrut să aibă un business inedit, ceva ce să nu existe pe piața din județul nostru. Așa că cei doi au ales să cumpere un ciubăr pe care să îl ofere spre închiriere. Și nu doar pensiunilor și cabanelor, ci tuturor celor care au spațiul destul de mare pentru a se bucura de o astfel de experiență.

„Noi am vrut să facem ceva altfel, ce nu este în județul Sibiu. Atunci a venit ideea și am decis să achiziționăm și o platformă pentru ca ciubărul să poată fi pus unde dorește clientul”, explică Ioana.

Deocamdată au doar un ciubăr disponibil, însă și-au propus ca în viitorul apropiat să cumpere alte două.

ciubăr mobil sibiu

O investiție de 5.000 de euro

Activitatea de închiriere a început de-abia în luna martie, însă în timpul foarte scurt afacerea a devenit deja destul de cunoscută. Oamenii s-au bucurat de ideea de a putea să aibă un ciubăr la dispoziție oricând și oriunde doresc.

„Fiind afacerea doar la început, oamenii au reacționat foarte ok la ceea ce am făcut. Au fost foarte uimiți de ideea noastră și mai ales de faptul că am dotat platforma pentru a putea satisface dorințele tuturor, fie acasă, fie la cabană sau pensiune”, explică cei doi tineri.

ciubăr mobil sibiu

Ioana spune că deși este cerere la momentul actual, cu siguranță ciubărul va fi închiriat mult mai mult în sezonul rece.

„Legat de cerere nu putem da un răspuns sigur pentru că doar de două luni am început să oferim ciubărul spre închiriere, dar din punctul nostru de vedere cererea va fi mai mare pe perioada de iarnă. Noi ne imaginăm cum ar fi să stai afară în apă caldă și să ningă. O să fie că în povești”, își imaginează sibianca.

Investiția a fost de aproximativ 5.000€.

ciubăr mobil sibiu

Mai multe detalii despre cum puteți închiria ciubărul și la ce preț aflați de pe pagina de Facebook Ciubăr Mobil sau la numărul de telefon 0742 485 062.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Octavian

Acum 1 an

Da frate,ce să vezi să faci baie după te miri cine,cu tot felul de boli.....mai bine strângi cureaua și î ți cumperi unul,dacă ai loc suficient unde locuiești
Raspunde

Teo

Acum 1 an

Asta da investitie,salveaza sute de locuri de munca.
Raspunde

Gogu

Acum 1 an

Concret, ce faci cu ciubārul ? Faci baie in el ? Afarā? De ce ai face asta? Ca sā facā unii corapu' mare? Eu prefer albia râurior-repezi de munte. Gol!
Raspunde

Niculae pescaru

Acum 1 an

Ceai bună investiție de județ, mai tare ca Aria
Raspunde

Rosu

Acum 1 an

Va spui io cum se face: Duminica. Se incalzeste apa, se toarna in ciubar. Se aduna familia. De prima data, mama ii spala pe cei mici. Dupa aia intra ea. La urma intra tata, nu inainte ca mama sa dea la o parte jegul plutitor. Asa se facea din mosi-stramosi, numa ca avea fiecare ciubarul lui.
Raspunde

Gigi contra

Acum 1 an

Unii nu mai stiu ce sa inventeze ca sa nu munceasca, dar sa castige bani multi! Cui ii trebuie ciubarul lor?! Minim de investitie si o idee de tam... cu care vor sa rupa piata! Baieti, nu cred ca va iese!
Raspunde

Muresan

Acum 1 an

Poate fi luat si acasa pentru baia saptamanala?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus