Sâmbătă,
02.07.2022
Partial Noros
Acum
24°C

GALERIE - Cele mai bune mașini electrice ale anului, în Piața Mare: ”Vrem, nu vrem, asta ne așteaptă”

GALERIE - Cele mai bune mașini electrice ale anului, în Piața Mare: ”Vrem, nu vrem, asta ne așteaptă”

Cele mai bune mașini electrice vândute în prezent în România sunt expuse astăzi în Piața Mare a Sibiu pentru oricine este interesat să afle detalii.

Cele șapte mașini prezentate sunt finalistele competiţiei Best Electric Car în România.

”Mașinile pe care sibienii le pot vedea astăzi în Piața Mare sunt finalistele competiției Best Electric Car în România. Inițial au fost selectate mai multe mașini, într-o primă fază juriul a ales aceste șapte finaliste și ieri s-a votat câștigătoarea. Nu putem să divulgăm numele ei în acest moment, îl vom anunța săptămâna viitoare într-un eveniment organizat la Ministerul Mediului”, a declarat pentru Turnul Sfatului Florin Micu, CEO Auto Expert Media.

Cele șapte mașini electrice pe care le pot vedea și testa sibienii sunt următoarele: Audi Q4 e-tron/Q4 Sportback e-tron, BMW iX, Ford Mustang Mach-E, Kia EV6, EQS de la Mercedes-EQ, Renault Megane E-Tech Electric și Tesla Model Y. Inițial au fost 16 mașini, însă juriul a ales doar șapte în etapa finală a competiției.

”Competiția este organizată de cei mai reprezentativi jurnaliști auto din România, deci practic suntem la Sibiu peste 80 din presa auto din România, print, online, video și TV. Criteriile sunt efectiv cele pe care orice cumpărător le ia în calcul, de la preț și autonomie până la confort, ținută de drum și spațiu. Criteriile sunt complexe și votul are și aspecte subiective pentru că, până la urmă, fiecare are gusturile lui. Evenimentul de astăzi din Piața Mare are scopul de a promova mașinile electrice, de a arăta că acest segment al pieței auto se dezvoltă constant. Vrem, nu vrem, asta ne așteaptă”, mai spune Florin Micu.

Membrii juriului testează mașinile pe traseul București – Brașov – Sibiu și retur.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

Sibian sofer

Acum 2 luni

Pentru milionari.....
Raspunde

Rosu

Acum 2 luni

Viitorul masinilor electrice este nesigur. Depinde de un singur lucru: cum evolueaza piata second-hand. Daca acumulatorii nu rezista, adio second!
Raspunde

Mihai

Acum 2 luni

Finalistele isi asteapta "premiantii".Ceilalti se vor multumi cu spring, bicilete si trotinete
Raspunde

No Name

Acum 2 luni

Cat polueaza intreg procesul de fabricare a bateriilor? Cum se recicleaza aceste baterii? Unde se arunca bateriile uzate?
Raspunde

Diablo, regele infernului

Acum 2 luni

Mai puțin ca cele normale. Sunt o grămadă de studii și comparații pe youtube.
Raspunde

Muiu

Acum 2 luni

Să mă chiș pe automobilele voastre electrice!
Raspunde

L

Acum 1 lună

Gama modelelor mai putin diversa, nesigure si scumpe. Pt Mediu era mult mai sanatos o reglementare a circulatiei populatiei globale( weekend si concediu), in rest mobilitate urbana electrica.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus