Marţi,
17.05.2022
Acum
0°C

Ţările de Jos: Un băieţel de 4 ani a luat maşina mamei „la o plimbare”, avariind două autoturisme

Ţările de Jos: Un băieţel de 4 ani a luat maşina mamei „la o plimbare”, avariind două autoturisme

Un băieţel de patru ani din Ţările de Jos ar putea avea un viitor în Formula 1 după ce a luat maşina mamei sale "la o plimbare", notează site-ul BBC, citat de Agerpres.

Poliţia din oraşul Utrecht (centru) a declarat că băieţelul a intrat sâmbătă cu maşina în două autoturisme parcate, înainte de a părăsi locul accidentului în pijama şi în picioarele goale.

Trecătorii îngrijoraţi au sunat la poliţie după ce l-au văzut pe băieţel mergând singur pe stradă în frig.

Din fericire nimeni nu a fost rănit în timpul acestei escapade, iar poliţia a comentat pe Instagram că a descoperit un "nou Max Verstappen".

Potrivit poliţiei, copilul s-a trezit sâmbătă când tatăl său a plecat la serviciu şi a luat cheile de la maşina mamei sale "pentru a face o plimbare".

După ce poliţiştii au sosit la faţa locului pentru a-l prelua pe băiat, au fost alertaţi cu privire la un vehicul abandonat în apropiere, ce părea să fi lovit două maşini parcate.

Vehiculul era înregistrat pe numele mamei băiatului. Aceasta a fost sunată de poliţişti, iar când aceştia i-au înmânat telefonul băieţelului, micuţul a mimat condusul şi a făcut gesturi de întoarcere a volanului.

"Ne-am dat seama că este posibil ca băieţelul să fi fost şoferul", a precizat poliţia pe Instagram.

La secţia de poliţie, băieţelul a primit ciocolată caldă şi un ursuleţ de pluş înainte de a se întoarce la mama sa. Ei au mers împreună la locul accidentului, unde micuţul a fost întrebat dacă poate arăta cum funcţionează maşina. Copilul - descris de mama sa drept "ingenios" - a deschis maşina cu cheia pe care a introdus-o apoi în contact şi şi-a mutat piciorul de pe pedala de ambreiaj pe cea de acceleraţie, a precizat poliţia.

Poliţiştii i-au îndemnat pe părinţi ca pe viitor să ascundă cheile de la maşină. 

foto Politie Basisteam Utrecht Nrd/Instagram

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1198

Comentarii

1 comentarii

Contra

Acum 1 săptămână

Ia te uită! Au si ăștia democrați și educați proștii lor, nu dor noi!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus