Duminică,
03.07.2022
Cer Senin
Acum
19°C

Cristian Marinescu își anunță înscrierea în Partidul Ecologist. ”Miza mea și cel mai mare subiect pentru care o să mă lupt pentru Sibiu o să fie sănătatea”

Cristian Marinescu își anunță înscrierea în Partidul Ecologist. ”Miza mea și cel mai mare subiect pentru care o să mă lupt pentru Sibiu o să fie sănătatea”

Omul de afaceri Cristian Marinescu, fost președinte al organizației de tineret a PSD Sibiu și fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor, a anunțat înscrierea în Partidul Ecologist, mulțumindu-i pentru acest lucru fostului avocat Nicolae Ucă.

”Ca și într-un club, ca și într-un partid, ca și într-o casă, ca și într-un cartier ca peste tot i vorba aceea că nu există păduri sau pădure fără uscăciuni. Corect. Peste tot întâlnești oameni deschiși, oameni buni, oameni răi, de toate felurile. Mai pe scurt, de ce am hotărât să reintru în politică și de ce m-am hotărât să mă înscriu în Partidul Ecologist Român. Una dintre persoanele căreia trebuie să-i mulțumesc este fostul avocat Nicolae Ucă, el este unul din motivele pentru care m-am reactivat politic și îi mulțumesc pentru acest lucru. Sincer, de ceva timp parcă, nu că parcă, de ceva timp nu mai pot tolera unele incompetențe ale unor persoane care conduc acest județ. Nu mă refer la toate, nu am probleme cu toate. Nu am o problemă nici cu cele care mă consideră sau cred unii că am. N-am. Dar nu putem trece cu vederea”, a transmis Marinescu într-o postare pe pagina sa de Facebook.

A mărturisit că a refuzat toate invitațiile de a se înscrie într-un partid politic după 2015, după ce fusese membru al Partidul Conservator și a revenit apoi în PSD, în organizația județului Arad, dina care a demisionat apoi.

”Din 2015, de când m-am întors de la București, unde am ocupat funcția de secretar general în Ministerul Transporturilor timp de doi ani la revenirea în Sibiu, mă rog, așa am simțit, așa mi-am propus, mă rog, îmi place politica, ascult, urmăresc canalele de știri, urmăresc multe emisiuni legate de politică și nu numai, mi-am propus să intru în politică

Din 2015 până anul trecut am primit propuneri de la diverse partide. Nu aș putea spune că de la toate, dar de la foarte multe partide care sunt existente, să zicem, acum pe piața din România. Mai pe scurt, ceea ce m-a determinat să revin în politică, nu nu neapărat să revin în politică, dar eu cred că revenind în politică, cred,  împreună cu alte persoane să reușim să facem ceva bun pentru acest județ, pentru acest oraș și de ce nu pentru această țară”, a transmis Marinescu.

Susține că vrea să facă o politică ”ecologistă”, iar principalul său proiect personal va fi de monitorizare a sistemului medical sibian.

”Alături de colegi, alături de președintele organizației din Sibiu, domnul Gligor, îmi doresc să fac o politică ecologică, o politică corectă și să nu dezamăgesc. Vă asigur că PER cel puțin la Sibiu va avea candidați care vor pune în primul plan cetățeanul. Miza mea și cel mai mare subiect pentru care o să mă lupt pentru Sibiu o să fie sănătatea. Deci n-o să tolerez nicio asistentă, niciun cadru medical, pe nimeni care greșește în fața cetățeanului. Deci când i vorba de sănătate, trebuie lăsat la o parte orice. Și culoare politică, și prietenii, și relații, și pile și tot. Când vorbim despre sănătate nu trebuie să închidem ochii la nimic. Și sunt persoane în Sibiu care săptămânal sau lunar închid ochii”, a mai transmis omul de afaceri.

În ianuarie 2013, Marinescu a fost numit secretar general adjunct la Ministerul Transporturilor, funcţie din care a fost eliberat pe 11 decembrie 2014, rămânând totuşi în minister.

Este om de afaceri, activând în domeniul fabricării materialelor de construcții și HORECA.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Emil

Acum 1 lună

Din hazna in latrina.
Raspunde

Opinie

Acum 1 lună

Asta este un om extrem de periculos! E frate cu diavolul! Vorbeste despre bine cu cutitul in mana. Un fel de Putin, dar la o scara mult mai mica! Un libidinos ce trage tzepe altora, face frauda cat poate, vorbind de corectitudine, si isi batjocorește angajatii! Sa il ajute Dzeu cum face, nu cum zice!!!
Raspunde

Unsibian

Acum 1 lună

Du-te mă invartindu-te. Ești numai după parandarat. Cu Ponta premier după "cotizație" aproape toată familia stimabilului a primit funcții, el cu secretariatul la Ministerul transporturilor, sora la consulatul român de la Viena iar tatăl la Apia. Când a zburat Ponta, a zburat și dânsul de la minister.
Raspunde

Krista

Acum 1 lună

In Ardeal se spune uscaturi nu uscaciuni! Partidele politice nu sunt existente pe ,,piata "din Romania ! Cam tarziu sa nu mai tolerati personalul medical care greseste in fata cetateanului! La pandemie unde erati?
Raspunde

Aci Duțu

Acum 1 lună

ați uitat să puneți marcajul de publicitate electorală
Raspunde

Marinexu

Acum 1 lună

Se vede după moaca lui, privind vizionar în zare, ca debordează de dorința de a-si aduce contribuția la (.......... a se completa cu orice.....). Pute de inteligenta și competenta! Iar capacitățile lui orale, am vrut sa zic oratorice, sunt de neegalat :))))

Raspunde

Poanta

Acum 1 lună

Hotărâți-vă! În același articol, omul a deținut funcțiile de secretar de stat, secretar general dar și secretat general adjunct.Hai că sunteți comici!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus