Luni,
28.11.2022
Partial Noros
Acum
1°C

Servicii de cadastrare, achiziționate de comuna Loamneș

Servicii de cadastrare, achiziționate de comuna Loamneș

Primăria comunei Loamneș a achiziționat în această lună servicii de măsurători topografice, identificare proprietari și întocmire a documentării cadastrale.

Primarul comunei Loamneș a explicat că aceste servicii vor fi ulterior decontate de Agenția Națională de Cadastru și Publicitate imobiliară. 

„Avem un contract pe cadastru, finanțare opt, făcută cu ANCPI șI vrem să alocăm 250.000 de lei din bugetul local pentru a face și suplimentar. Este o cofinanțare deoarece ulterior banii vor fi recuperați.  Sunt în jur de 25.000 de parcele și pentru a urgenta acest proces de intabulare, am făcut acest lucru și anul trecut, iar în acest an am alocat din nou 250.000 de lei pentru a merge lucururile mai repede”, a spus Maria Greavu, primarul comunei Loamneș.

 

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus