Duminică,
03.07.2022
Cer Senin
Acum
18°C

Ursul lovit de o mașină pe DN1, examinat de medicii veterinari pentru a vedea dacă poate fi salvat

Ursul lovit de o mașină  pe DN1, examinat de medicii veterinari pentru a vedea dacă poate fi salvat

Ursul lovit de o maşină pe DN1, lângă Arpaşu de Jos, va fi tranchilizat, examinat de medicii veterinari şi o comisie va decide dacă mai poate fi salvat sau nu, a precizat, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei Sanitar Veterinare Sibiu, Şerban Ţichindelean.

"Ursul va fi tranchilizat, examinat şi ulterior se va decide de către comisie (ce se va întâmpla cu ursul n.r.)", a explicat Şerban Ţichindelean.

Potrivit directorului Direcţiei Sanitar Veterinare Sibiu, ursul a fost găsit în agonie, a pierdut mult sânge şi are mai multe traumatisme.

Ursul a fost lovit de o maşină, însă poliţiştii nu au mai găsit autovehiculul care a rănit animalul.

"În această dimineaţă în jurul orei 07,00, prin apel 112, o persoană a sesizat faptul că pe DN 1, pe acostament, in zona localităţii Arpaşu de Jos, este un urs rănit. La faţa locului s-au deplasat poliţişti, jandarmi, reprezentanţi ai fondului forestier şi ai administraţiei locale. Există posibilitatea ca ursul să fi fost lovit de un autovehicul, însă la locul găsirii animalului nu a fost identificat niciun auto care să fi fost implicat în producerea evenimentului", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Elena Welter.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 1 lună

Deocamdata se schimba gresia si faianta din spitale. CAS nu mai are bani nici pentru bolnavii asigurați darămite pentru ursi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus