Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

„Ce ai face cu bani europeni pentru Sibiu?” – concurs pentru tinerii sibieni. Premiul, o vizită la Bruxelles

„Ce ai face cu bani europeni pentru Sibiu?” – concurs pentru tinerii sibieni. Premiul, o vizită la Bruxelles

Europarlamentarul Nicu Ștefănuță a lansat un concurs dedicat tinerilor din Sibiu, de Ziua Europei. Cei care doresc să câștige o vizită de studiu de 3 zile la Parlamentul European de la Bruxelles sunt provocați să răspundă la întrebarea „Ce ai face cu bani europeni pentru Sibiu?”.

Consursul se adresează tinerilor sibieni cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani. „Pentru mine, Sibiul este singurul acasă. Iubesc Sibiul și știu că și tinerii sibieni îl iubesc la fel de mult. Dar cum putem să îl facem mai frumos, mai verde, mai modern, mai prietenos cu generația lor? Cum îi putem da o nouă energie? Sunt convins că tinerii au foarte multe idei bune pentru modernizarea Sibiului și îmi doresc să-i învâț, la Bruxelles, cum anume pot să le implementeze”, spune europarlamentarul sibian Nicu Ștefănuță.

Pentru înscrierea la concurs, tinerii sunt rugați să trimită, la adresa de e-mail [email protected], o poză cu locul din județul Sibiu care are nevoie de o schimbare și să detalieze, într-un proiect de o pagină, ce soluții europene, cu bani europeni, ar propune pentru modernizarea acestuia. Sunt eligibile proiectele din toate localitățile din județul Sibiu.

Termenul limită pentru depunerea proiectelor este 23 mai 2022. Câștigătorii vor fi anunțați până la sfârșitul acestei luni, iar vizita la Bruxelles se va desfășura la finalul lunii iunie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus