Luni,
16.05.2022
Acum
0°C

FOTO – VIDEO S-a inaugurat un service partener Ford Trucks la Sibiu. „Un pas important în deschiderea față de noi clienți”

FOTO – VIDEO S-a inaugurat un service partener Ford Trucks la Sibiu. „Un pas important în deschiderea față de noi clienți”

Cefin Trucks și-a extins rețeaua de parteneri Ford Trucks în România și a inaugurat un  service partener la Sibiu, CSA Truck Service, care va reprezenta brandul pentru reparații de vehicule comerciale Ford Trucks. Evenimentul a avut loc astăzi, 12 mai, la sediul CSA, din Șura Mică, strada Gării, numărul 13.

Unic importator și distribuitor al brandului Ford Trucks, Cefin Trucks România a inaugurat astăzi un nou service partener la Sibiu, cu scopul de a mări capacitatea de reparare, dar și de a extinde și dezvolta rețeaua de service-uri autorizate la cele mai înalte standarde și rețeaua multimarcă de top în cooperare cu partenerii de service.

„Mulțumim că sunteți prezenți într-un număr atât de mare. Astăzi facem inaugurarea service-ului partener Ford Trucks. Pentru CSA, parteneriatul cu Ford Trucks în România reprezintă un pas important în deschiderea față de noi clienți. Dorim ca acest parteneriat să fie unul de lungă durată, benefic ambelor părți. Cu această ocazie vreau să mulțumesc și angajaților fără de care toate aceste lucruri nu au putut fi posibile, ei sunt baza acestei firme. Vrem să asigurăm clienții, atât cei actuali, cât și cei viitori că vom păstra același standard ridicat de seriozitate și profesionalism care ne-a definit de-a lungul celor 15 ani de activitate”, a spus Iulian Csaszar, administrator CSA Truck Service.

„Am fost impresionați de profesionalismul pe care l-am găsit aici”

La eveniment a fost prezent și primarul din Șura Mică, Valentin Ristea, care a ținut să menționeze importanța unui astfel de parteneriat pentru comunitatea din Șura Mică și pentru Sibiu. „Acestea sunt momentele frumoase. Este bine că ne întâlnim în aceste ipostaze. Pentru comuna și comunitatea noastră aceste evenimente sunt de bun augur. Vreau să vă spun că cei de la Ford au ales niște băieți de ispravă, Claudiu, Iulian și Liviu, reprezentanți extraordinari ai antreprenoriatului local, care s-au dezvoltat de la zero până la acest nivel. Le mulțumim și sper să aibă succes la fel cum au avut până acum”, a spus edilul comunei Șura Mică.

Profesionalismul și deschiderea de la Sibiu sunt doar două dintre motivele pentru care acest parteneriat a fost posibil, după cum explică Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.

„Am fost foarte impresionați de profesionalismul pe care l-am găsit aici și suntem convinși că acesta o să îl regăsiți și voi, clienții noștri, în servicii ca CSA Truck Service. Le mulțumim partenerilor pentru implicare și vă rog să vizitați service-ul pentru a-i aprecia calitatea, curățenia și precizia. CSA este un model de calitate și seriozitate și astfel de parteneri căutam. Suntem absolut convinși că alegerea făcută pentru Sibiu este o alegere corectă și este de interes pentru ambele părți. Rețeaua de service națională este foarte importantă pentru Ford Trucks și ne dorim să o dezvoltăm permanent, pentru a fi alături de clienții noștri”.

Experiență, profesionalism și legătură specială cu clienții

Compania Cefin Trucks activează de aproape 25 de ani în sectorul auto, ca furnizor de produse și servicii integrate pentru lumea transportatorilor profesioniști, fiind cunoscută ca unul dintre cei mai mari distribuitori de vehicule comerciale din România. În decembrie 2016, Cefin Trucks a fost numit unicul importator și distribuitor în România al Ford Trucks și din mai 2017 a început activitatea din acest nou rol.

„Sunt extrem de bucuros că sunt în Sibiu din nou. Cred că experiența, profesionalismul și apropierea față de clienți va îmbogăți satisfacția clienților noștri. Ford Trucks este prezent în 42 de țări, iar în următorii doi ani vom ajunge la 60 de țări. România a fost un punct de plecare în bussines-ul nostru. Rețeaua noastră continuă să crească și astăzi cred că este primul pas pe care îl facem în anul 2022 în acest sens. Sunt sigur că aceste facilități vor contribui foarte mult în performanța noastră și vreau să le mulțumesc lui Iulian, Claudiu și Liviu pentru acest parteneriat”, a declarat și Koray Kuvvet, director general Ford Trucks pentru toată regiunea Europa de Sud Est.

Ford Trucks este unul dintre cei mai mari producători internaționali de camioane de mare tonaj din lume. Acesta produce o gamă largă de vehicule, inclusiv tractoare, camioane de construcții și camioane de distribuție cu o greutate de peste 16 tone. Rezultatele dovedite ale calității, durabilității și eficienței vehiculelor comerciale Ford stau la baza strategiei internaționale a produselor Ford Trucks. La Ford Trucks, se întrepătrund mai mult de jumătate de secol de proiectare și experiență de producție cu expertiză în dezvoltarea de produse specifice pieței, pentru a construi principalele componente ale vehiculelor, inclusiv motoarele noi. În prezent, își desfășoară activitatea în Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Rusia și CSI și continuă să își dezvolte rețeaua internațională pe trei continente.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus