Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
-0°C

Tamponare în lanț pe Șoseaua Alba Iulia, din cauza unui șofer drogat

Tamponare în lanț pe Șoseaua Alba Iulia, din cauza unui șofer drogat

Un tânăr de 23 de ani a provocat un incident rutier în jurul amiezii, pe Șoseaua Alba Iulia. Potrivit autorităților, șoferul era sub influența drogurilor.

Totul s-a petrecut în jurul orei 12:10. În timp ce conducea un autoturism pe strada Ștrandului, tânărul de 23 de ani, din Șura Mare, a pătruns în intersecția cu Șoseaua Alba Iulia virând la stânga fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar dinspre aeroport, autoturism pe care l-a proiectat într-un alt turism condus regulamentar dinspre centru spre aeroport.
Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto care a provocat tamponarea a indicat că nu a consumat alcool înainte de a se urca la volan, însă testarea cu apartul Drugtest a indicat valoare pozitivă la o substanță psihoactivă. Tânărul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea prezenței substanței psihoactive în organism.

La nivelul Biroului Rutier Sibiu s-au întocmit actele în vederea declanșării unei anchete penale care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Foto: Facebook/Info Trafic Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Anonim

Acum 1 an

Orasul asta era linistit odata,curat si frumos,nu auzeai astfel de stiri.De cand cu atatea fabrici si blocuri in care nu isi incap in pene oltenii si toti cei cu lipsa respectului si a bunului simt,s-a distrus ce a fost odata acest oras.PACAT!
Raspunde

Adina

Acum 1 an

Daca era din Sura Mare inseamna ca era oltean? :)))
Raspunde

Claus

Acum 1 an

Cand pedepsele nu mai exista si raul nu mai are repercursiuni,omul de rand are de suferit. As da salariu bugetarilor dupa randamentul pe care il dau la munca,asa 4000 lei net stai la birou,ziua trece leafa merge vine 45 ani iesi la pensie,si te astepti ca,copiii vecinilor sa iti zica saru-mana domnu. Cand alte state investesc in echipamente si inaspresc legile pt a proteja cetateanul,la noi parca a inceput vanatoarea de cetateni decenti,drogatul e mangaiat,cel lovit sa se descurce cum poate.
Raspunde

Un sibian

Acum 1 an

marea problema este ca astia nu patesc nimic...ii mangaie pe crestet si le spune sa nu mai faca!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus