Joi,
30.06.2022
Cer Senin
Acum
26°C

VIDEO/ Senatorul PSD de Alba, Călin Mătieș i-a transmis președintelui Ungariei că Transilvania a fost, este și va fi mereu românească

VIDEO/ Senatorul PSD de Alba, Călin Mătieș i-a transmis președintelui Ungariei că Transilvania a fost, este și va fi mereu românească

Senatorul PSD de Alba, Călin Mătieș, s-a aflat astăzi, 21 mai, în Cetatea Marii Uniri, de Ziua Unității Reformate Maghiare, unde s-a întâlnit pentru câteva secunde cu președintele Ungariei, Katalin Novák, la momentul dezvelirii statuii principelui transilvănean Gábor Bethlen, scrie publicația locală Ziarul Unirea

Potrivit publicației, după ce i-a dăruit șefului de stat un buchet de flori și un tricolor, senatorul i-a transmis că Transilvania a fost, este și va fi mereu românească.

Noul preşedinte al Ungariei, Katalin Novák, s-a aflat astăzi într-o vizită la Alba Iulia şi este oaspetele de onoare al Zilei unităţii reformate maghiare.

Katalin Novák a ținut un discurs cu prilejul dezvelirii statuii principelui transilvănean Gábor Bethlen, în centrul fostei capitale a Transilvaniei, după cum a anunţat și Biroul de Presă al Eparhiei Reformate din Ardeal.

 

Sursa foto: Facebook Tudor Duica

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

6 comentarii

Ombl

Acum 1 lună

atat!

Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Emil

Acum 1 lună

Romania nu mai exista, a disparut odata cu romanii onesti si muncitori.

Raspunde

Kukuruku

Acum 1 lună

Avaai, ne apara pesedistii, ca noi nu putem singuri. Lasati campania. In plus, cu gesturi din astea aratati numai nesiguranta. Sigur au fost faze din astea si inainte de '40, dar cand a fost dictatul, autoritatile romane au abandonat nordul Ardealului cu coada intre picioare. Asa ca lasati prostiile astea simbolice. Suntem ditamai tara fata de Ungaria, trebuie sa-i tratam de la inaltimea noastra, nu ca niste speriati cate vor sa para cocosi cu gesturi din astea jenante.

Raspunde

Gigi

Acum 1 lună

Noooo că s-or întalnit naționalista lui Viktor Orban cu naționalistul dac de la PSD. Unde sabia lui Zamolxe stateau AURii in timpul asta?

Raspunde

Emil

Acum 1 lună

Atrocitățile si distrugerile talharilor PSD excluși din Schengen sunt mult mai distructive pentru omenire decât ilegalitățile ungurilor.
Raspunde

Tihomir Leluțiu

Acum 1 lună

Romania tara ortodoxa! Cine are alta etinie si religie sa ne lase!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus