Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Echipa Universității „Lucian Blaga” din Sibiu a devenit vicecampioană națională universitară de fotbal

Echipa Universității „Lucian Blaga” din Sibiu a devenit vicecampioană națională universitară de fotbal

Echipa Universității „Lucian Blaga” din Sibiu a devenit vicecampioană națională universitară de fotbal în anul 2022, în cadrul celei de a 6-a ediții a competiției, desfășurată în perioada 19-22 mai, la Oradea.

La competiție au participat 11 echipe, dintre care zece au jucat meciuri preliminarii, în timp ce echipa gazdă – Universitatea din Oradea – a fost calificată din oficiu.

Pentru a ajunge la turneul final, formația sibiană condusă de lect.univ.dr. Hasmasan Ioan și lect.univ.dr. Stoian Iulian a trecut cu o dublă victorie (6-1, 1-0) de Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

La turneul final, ULBS a încheiat pe primul loc în grupă, după 1-1 cu Universitatea din Oradea și 2-0 cu UNEFS București și a jucat finala competiției, pe care a cedat-o cu 0-3, în fața Universității de Vest din Timișoara.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus