Duminică,
26.06.2022
Cer Senin
Acum
20°C

Parcarea pe mai multe niveluri din Hipodrom rămâne gratuită, deocamdată

Parcarea pe mai multe niveluri din Hipodrom rămâne gratuită, deocamdată

Date în folosință la începutul lunii martie, cele 320 de locuri din parcarea ridicată în cartierul Hipodrom rămân gratuite, deocamdată. 

”Pentru ca sibienii să se obișnuiască să parcheze în acest spațiu, în primele câteva luni de la deschiderea parcării nu s-a instituit o taxă. În prezent se lucrează la un Regulament de tarifare pentru această parcare, documentul urmând să fie publicat mai întâi spre dezbatere publică și apoi va fi supus aprobării Consiliului Local Sibiu”, transmit reprezentanții Primăriei Sibiu cititorilor Turnul Sfatului, pe subiectul parcării în care au fost investiți aproape 24 de milioane de lei, cu tot cu TVA.

Parcarea pe șase niveluri (dintre care unul subteran) este păzită non-stop, are locuri rezervate și persoanelor cu dizabilități, pentru motociclete, iar accesul la diferite niveluri poate fi realizat și cu liftul sau pe scări.

Citește și Primul bloc ridicat de Primărie pentru mașinile sibienilor e gata. ”Îi trimit băiatului din Germania o poză”

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Un gând

Acum 1 lună

Ar fi foarte util să existe un spațiu pentru biciclete în cadrul parcării - ar ajuta pe toți cei care își duc bicicleta pe scări și o leagă de balustradă sau pe cei care își doresc o bicicletă dar ezită din lipsa unui spațiu pentru depozitare.
Raspunde

La cat mai multe parcari

Acum 1 lună

Mai sunt locuri pe care se pot construi parcari.Mai ales acum ca primaria va anula zeci de locuri pentru planul de mobilitate . Sper ca nu va fi singura lucrare de genul .Mai ales ca in zona Cedonia se parcheaza de cativa ani pe trotuar .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus