Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
5°C

Bărbatul care a căzut cu trotineta electrică în Parcul Sub Arini a murit. Medicii i-au prelevat organele

Bărbatul care a căzut cu trotineta electrică în Parcul Sub Arini a murit. Medicii i-au prelevat organele

Bărbatul de la care au fost prelevate organele în intervenția recentă care a avut loc la Spitalul Județean Sibiu este cel care în data de 19 mai a suferit un accident după ce a căzut cu trotineta electrică în parcul Sub Arini, potrivit unor surse din spital. Acesta fusese internat în stare gravă și a fost diagnosticat cu moarte cerebrală. Familia a fost de acord ca organele sale să fie donate. Au fost recoltate ficatul, rinichii și corneea.

Citește și „Prelevare de organe la Spitalul Județean din Sibiu. Au fost recoltate ficatul, rinichii și corneea de la un pacient de 53 de ani”

Pacientul avea 53 de ani și a fost internat în data de 19 mai 2022, direct în Secția Clinică ATI, cu diagnosticul de traumatism cranio-cerebral acut, în comă profundă. Diagnosticul de moarte cerebrală a fost pus în data de 23 mai. Acordul pentru donare a fost obținut de la familia pacientului de către Dr. Tiberiu Toabeş, coordonatorul local de transplant. După obținerea acestuia s-au demarat procedurile necesare prelevării, luându-se legătura cu centrele de transplant şi echipele de recoltare. Au fost recoltate ficatul, rinichii și corneea pacientului.

Vă reamintim că în data de 19 mai, bărbatul a căzut în timp ce conducea o trotinetă electrică, pe o alee din Parcul Sub Arini. Acesta a fost transportat la spital cu răni grave în zona capului. 

Cirește și: „Actualizare. Echipajul SMURD a reușit să-l resusciteze pe bărbatul care a căzut în timp ce conducea o trotinetă electrică. Acesta este în continuare în stare gravă”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

3 comentarii

Camelia

Acum 1 an

Dumnezeu sa te odihnească în pace, Dane, printre îngeri in lumina! Condoleante familiei!
Raspunde

Sorin Coteneanu

Acum 1 an

Un om extraordinar , un tata si un sot plin de dragoste si voie buna . Nu vom sti de ce a fost sa fie asa , doar Domnul stie de ce l-a chemat la El atat de tanar . Dumnezeu sa il odihneasca ! O sa ne lipsesti Dane cu glumele si optimismul tau lumea e mai saracă fara tine. Condoleante familiei si sa aiba taria sa mearga mai departe !

Raspunde

Kukuruku

Acum 1 an

Dumnezeu sa-l ierte! Sper sa poarte mai multi (toti...) casca cand merg pe trotineta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus