Luni,
27.06.2022
Parțial Noros
Acum
25°C

Iohannis: Timpul luptelor politice interne în PNL a trecut

Iohannis: Timpul luptelor politice interne în PNL a trecut

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că vremea luptelor politice interne în PNL a trecut, punctând că partidul a făcut schimbările necesare pentru a asigura o conducere capabilă să garanteze o guvernare competentă care să ofere şansa unui succes electoral în 2024.

"Dragi liberali, timpul luptelor politice interne a trecut, cel puţin aşa cred şi cred că dumneavoastră vă doriţi acelaşi lucru. PNL a făcut toate schimbările pe care le-a considerat necesare pentru a asigura o conducere capabilă să garanteze o guvernare competentă care să ofere şansa unui succes electoral în viitor, mai exact în 2024. PNL are în acest moment un lider ales, domnul premier Nicolae Ciucă, cu o solidă majoritate a membrilor partidului şi astfel suntem în situaţia pe care foarte mulţi şi-au dorit-o ca preşedintele PNL să fie premierul Guvernului României. Acum, prioritatea absolută este aceea de a gestiona eficient aceste crize serioase cu care ne confruntăm şi să luăm cele mai bune măsuri în sprijinul populaţiei", a spus şeful statului, citat de Agerpres, la evenimentul organizat cu prilejul aniversării a 147 de ani de la înfiinţarea PNL, un eveniment organizat la Vila Florica. 

 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

Stop ciumei liberale!

Acum 1 lună

Prapaditul asta, daca se intoarce la Sibiu, nu l-as lasa nici controlor de bilete pe Tursib, de bun si serios ce e!
Raspunde

Emil

Acum 1 lună

Fraţia hoţilor e congenitala.

Raspunde

Ganz

Acum 1 lună

HAHAHAHAHAHAHA!!!!!!
Raspunde

Emil

Acum 1 lună

Un mafiot monitorizat de MCV ce a curatat si promavat crima organizata in varful statului si eliminat Romania din zona euro si spatiul Schengen.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus