Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
5°C

Prinţul Charles al Marii Britanii, în vizită în România. Se va întâlni cu Klaus Iohannis şi cu MS Margareta

Prinţul Charles al Marii Britanii, în vizită în România. Se va întâlni cu Klaus Iohannis şi cu MS Margareta

Prinţul Charles al Marii Britanii va efectua o vizită în România, miercuri urmând ca înaltul reprezentant al Coroanei Britanice să fie primit de preşedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, şi de către Custodele Coroanei, MS Margareta, la Palatul Elisabeta.

Tot miercuri, Alteţa Sa Regală Prinţul de Wales va vizita centrul pentru refugiaţi ucraineni organizat la Romexpo, pentru a vedea răspunsul excelent al autorităţilor române la criza umanitară ucraineană a ultimelor luni. Alteţa Sa Regală va fi însoţit de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române.

Principele de Wales a vizitat Palatul Elisabeta în anii 2011, 2016, 2017 şi 2018. Principele de Wales este prezent, din 1998 încoace, aproape în fiecare an în ţara noastră, iar în Marea Britanie, Familia Regală a României participă anual la vizite publice sau oficiale, scrie Agerpres.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

Popa

Acum 1 an

Da, o figura sinistra se va intalni cu alte doua figuri sinistre...
Raspunde

Emil

Acum 1 an

Isi lauda casele din Transilvania cucerite cu acte de proprietate false.
Raspunde

Tov.Escu

Acum 1 an

toate casele din Transilvania sunt cucerite de comunisti
Raspunde

Emil

Acum 1 an

Mama lor de hoți. Comuniștii le-au naționalizat iar capitaliștii le-au furat.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus