Luni,
27.06.2022
Ceata
Acum
15°C

Semaforul de la intersecția străzilor Neculce cu Malului nu mai este verde intermitent la dreapta, „pentru fluidizarea traficului”

Semaforul de la intersecția străzilor Neculce cu Malului nu mai este verde intermitent la dreapta, „pentru fluidizarea traficului”

Șoferii care trec cu mașina prin intersecția străzilor Neculce cu Malului trebuie să știe că nu mai au semafor verde intermitent la dreapta, pe lângă benzinăria Rompetrol.

Decizia a fost aprobată de Comisia de Circulație și a fost luată pentru a contribui la fluidizarea traficului în zonă, în contextul lucrărilor la podul de pe Șoseaua Alba Iulia, explică autoritățile.

„Anularea semaforului cu verde intermitent pentru virajul la dreapta dinspre strada I. Neculce spre str. Malului a fost aprobată de Comisia de Circulație, la propunerea Poliției Rutiere, ca măsură de fluidizare a traficului în contextul devierilor necesare pentru lucrările la podul de pe Alba Iulia. Strada Neculce este una dintre rutele ocolitoare pentru tronsonul de pe șoseaua Alba Iulia pe care se lucrează. Astfel, în urma implementării acestei măsuri, ambele benzi de la semafor pot fi folosite de mașinile care circulă pe direcția înainte, spre podul Neculce, evitând aglomerarea acestora pe o singură bandă - banda 2”, a menționat Mirela Gligore, din partea Primăriei Sibiu, la solicitarea Turnul Sfatului.

semafor neculce

Pentru accesul dinspre strada Neculce spre strada Malului se poate utiliza și strada Fuiorului, unde circulația nu este dirijată prin semaforizare.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Sibian

Acum 1 lună

Asa fluidizare se realizeaza de se inghesuie toti pe pod .Multi merg inainte inspre str.Pedagogilor si astfel se ingramadesc toti pe pod.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus