Miercuri,
10.08.2022
Light Intensity Drizzle
Acum
18°C

300 de lucrări înscrise la „Suflet de copil creativ”

300 de lucrări înscrise la „Suflet de copil creativ”

Colegiul Național „Octavian Goga” găzduiește zilele acestea un eveniment creativ, de arte plastice, intitulat „Suflet de copil creativ”. Proiectul este la cea de-a 8-a ediție, iar alături de elevii colegiului, în concurs sunt înscriși elevi din 17 școli din municipiul Sibiu dar și din județe partenere, Mureș, Cluj și Botoșani. „Ne-am adunat astăzi la un eveniment deosebit prin care punem în valoare talentul copiilor, atât din școala noastră dar și a colegilor din alte școli din județ sau din județele partenere. Este vorba despre proiectul Suflet de copil creativ, e un proiect educațional interjudețean adresat elevilor din ciclul primar. Ca în fiecare an, atât elevii care au realizat aceste minunate lucrări cât și cadrele didactice care i-au îndrumat vor fi premiați. În numele echipei de proiect vă felicităm pentru participarea la acest proiect și pentru rezultatele pe care în curând le vom afla”, le-a transmis copiilor aflați al vernisajul proiectului directoarea Colegiului Goga, Daniela Ileșan. Copiii au realizat 300 de lucrări, ce urmează să fie jurizate, tema concursului fiind „Simfonia Primăverii”.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus