Joi,
29.09.2022
Parțial Noros
Acum
11°C

VIDEO Când se deschide Transfăgărășanul – „cu siguranță înainte de 1 iulie”

VIDEO Când se deschide Transfăgărășanul – „cu siguranță înainte de 1 iulie”

Muncitorii Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov continuă deszăpezirea pe DN7C Transfăgărășan. Termenul de redeschidere a drumului va fi înainte de 1 iulie.

În acest moment, condițiile meteo nu sunt tocmai favorabile, dar se lucrează cu un efectiv mărit, transmite Robert Elekeș, din partea DRDP Brașov. „Avem două autofreze care lucrează, un încărcător frontal și am fost nevoiți să apelăm și la un excavator de mare tonaj, pentru a reuși să îndepărtăm stratul de zăpadă, care este din ce în ce mai gros cu cât înaintăm și cu cât luăm în altitudine.”

Despre momentul în care drumul va fi redeschis traficului rutier, reprezentantul DRDP Brașov spune că cel mai probabil termenul va fi înainte finalul lunii iunie. „În momentul de față ne este aproape imposibil să dăm o dată exactă. Cu siguranță vom da drumul traficului mai repede de 1 iulie”, mai arată Elekeș.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus