Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Ce facem în weekend? Mergem la Sibiutiful și „Ne jucăm și curățăm”

Ce facem în weekend? Mergem la Sibiutiful și „Ne jucăm și curățăm”

În ultimul weekend al acestei primăveri, la Sibiu vor avea loc mai multe evenimente la care suntem invitați să participăm. Piața Mare a Sibiului este gazda Sibiutiful Street Food Market, mergem la teatru și la cinema, plecăm în drumeție și vizităm un târg de jucării.

Vineri, 27 mai

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

Până în 29 mai Piața Mare din Sibiu este gazdă a Sibiutiful. Muzica, mâncarea și voia bună sunt cele care vor asigura un final de săptămână perfect.

A trei ediție a proiectului „Ne jucăm și curățăm” debutează vineri, de la ora 11, în parcul Sub Arini. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

De la ora 19: 30, Adrian Bezna concertează la Arhive. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

Spectacolul „Cerere în căsătorie” începe de la ora 19 la Teatrul Național Radu Stanca. Mai multe detalii găsiți aici.

Tot în acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Fabrica de vise”,  „Imaculat”, „Noaptea Regilor” sau „Focul viu” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

Sâmbătă, 28 mai

De la ora 8, echipa Anii Drumeției organizează o drumeție în Munții Lotrului: Cabana și Vf. Prejba. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

Muzeul Astra ne invită de la ora 10 să participăm la Târgul de jucării. „Timp de 5 zile (28 mai – 1 iunie 2022) puteți experimenta și desluși, alături de meșterii noștri populari veniți din diferite colțuri ale țării, tainele confecționării jucăriilor de altădată, prin intermediul atelierelor de confecționat moriști, pictură pe șevalet, diafilmele copilăriei, hârtie manuală, decorat turtă dulce, olărit, pictură ceramică, confecționat păpuși, ateliere de colaj - Treasure hunt în natură”, se arată în descrierea evenimentului.

De la ora 11, Teatrul Gong ne invită la spectacolul pentru copii „Gagaga și alții ca el”. Prețul unui bilet flexibil este de 12 lei, iar durata este de 40 de minute.

Tot de la ora 11, al doilea eveniment „Ne jucăm și curățăm” ajunge în cartierul Vetereni, pe malurile pârâului Rossbach.

De la ora 22, Cotton Pub ne invită să petrecem weekend-ul alături de Spike. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0752.268.866.

Tot de la ora 22, DJ Sava revine la Liquid the Club. Intrarea este liberă. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

Duminică, 29  mai

De la ora 20, la Facultatea de Litere și Arte suntem invitați la spectacolul Puzzle. Mai multe detalii găsiți aici.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus