Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
-1°C

Rareș Bogdan: PNL poate lua până la 36% la alegerile din 2024. ”Dacă vom fi uniți”

Rareș Bogdan: PNL poate lua până la 36% la alegerile din 2024. ”Dacă vom fi uniți”

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a declarat vineri la Consiliul Național al PNL că, potrivit sondajelor și proiecțiilor, PNL ar putea câștiga la alegerile din 2024 până la 36% din voturi, anunță G4Media.

”Perspectiva pentru PNL pentru 2024, dacă facem ce trebuie pentru România, dacă vom fi uniți, este de a putea lua între 33% și 36%. la alegeri Aveam această perspectivă extrem de clară. Să mergem cu toții spre acest deziderat”, a spus Rareș Bogdan.

El a făcut declarațiile la ședința în care liberalii își aleg secretarul general, un prim-vicepreședinte și un vicepreședinte.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 910

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Canaris

Acum 1 an

Ok.....Da....Halatu......Cat costa halatu....?
Raspunde

Kukuruku

Acum 1 an

36, nu 35. Ce baiat exact :))
Raspunde

Nicușor von Șorliken

Acum 1 an

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha!!!! Va mai voteaza naiba, bai papagalule!!!! Ciuma galbena la gunoi cu Klaus al vostru prapadit cu tot!!!
Raspunde

Tov.Escu

Acum 1 an

o vrei pe Vasilica ? La tine acasa, faci ce vrei !
Raspunde

Alex

Acum 1 an

Ma indoiesc. Daca pana si prietenii lui se suflet sunt deceptionati. Electoratul PNL nu iarta. Are optiunea USR, AUR sau sa nu participe la vot. EU personal voi vota Partidul Ecologist.
Raspunde

Calin

Acum 1 an

Oare ce fumeaza domnul Rares , ca tare mi-ar placea si mie
Raspunde

Emil

Acum 1 an

Smintitul asta oracaie ca disperatul.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus