Joi,
18.08.2022
Cer Senin
Acum
17°C

Shopping City Sibiu transformă Ziua Copilului în Zilele Copilăriei și anunță lansarea campaniei „Poveștile îi îndrumă”

Shopping City Sibiu transformă Ziua Copilului în Zilele Copilăriei și anunță lansarea campaniei „Poveștile îi îndrumă”

Shopping City Sibiu sărbătorește copiii și lumea lor magică cu jocuri și surprize și prelungește Ziua Copilului cu 5 zile de activități amuzante.

Astfel, de pe 1 iunie până pe 5 iunie, copiii sunt invitați să își testeze creativitatea în cadrul unei serii de ateliere gratuite, care vor avea zilnic, în zona etaj 1, foodcourt. În toată această perioadă, centrul comercial a pregătit pentru vizitatori un loc de joacă gratuit în zona Info Point, cu tobogane cu aer, saltea, balansoare și alte surprize.

Jongleuri, artiști și personajele preferate ale copilăriei sărbătoresc 1 iunie la Shopping City Sibiu

De 1 iunie, copiii gata de distracție sunt așteptați în centrul comercial pentru multe surprize și baloane. Maratonul va fi deschis la ora 12 în zona Info Point cu o paradă specială a celor mai iubite personaje, dar și de jongleuri și artiști pe picioroange. Prințese și super-eroi îi vor cuceri pe cei mici într-un spectacol timp de mai multe ore. Concomitent, începând cu ora 12 și până la 20, cei mai curioși și pricepuți dintre copiii sunt provocați să participe la atelierele creative de la etajul 1.

Creativitate, sport și distracție de Zilele Copilăriei

Atelierele, susținute la etajul 1, în zona Food Court, continuă și în următoarele zile. Copiii pasionați de artă sunt așteptați joi, de la ora 16:00 – 20:00, într-un atelier dedicat figurinelor și baloanelor. În același interval orar, copiii sunt invitați vineri să construiască Orășelul Copiilor, sâmbătă la un atelier sportiv, iar duminică să își creeze propriul Slime.

Activitățile sunt gratuite. Mai multe informații despre Zilele Copilăriei se regăsesc pe site-ul centrului comercial, www.shoppingcitysibiu.ro.

Poveștile îi îndrumă

Cu ocazia zilelor ce sărbătoresc copiii, Shopping City Sibiu lansează „Poveștile îi îndrumă”, o campanie de conștientizare a importanței educației și literaturii în viața celor mici. Astfel, utilizatorii SPOT ce fac cumpărături în valoare de minimum 50 de lei și scanează bonul în această aplicație mobile de loialitate în perioada 1-30 iunie, primesc garantat una din 5 povești educative pentru copii.  Cele 5 povești educative fac parte din colecția „O călătorie în lumea Calităților și a Defectelor”, scrisă  de Ruxandra Orga – Dumitriu, elevă în clasa a 7-a în Sibiu. 

Despre Shopping City Sibiu

Cu o suprafaţă totală închiriabilă de 83.000 mp, Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din România şi cea mai importantă zonă comercială din oraş, atât ca dimensiune, cât şi ca mix al retailerilor ancoră: două hypermarket-uri Auchan şi respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Hervis, C&A, H&M, New Yorker, Deichmann, Humanic, DM, Takko, Mohito, Cropp, House, De Facto, Mizar,Triumf, Penti, Teilor, Smyk, Sabon, Optiblu, Sizeer, CCC, Pandora sau Noriel.

Shopping City Sibiu a intrat în 2018 într-un amplu proces de modernizare și extindere, ce a fost finalizat, în primăvara anului 2019, cu un nou nivel, dedicat foodcourt-ului și peste 50 de noi spații de cumpărături și divertisment.

În ansamblul său, parcul comercial reuneşte un mix de retaileri reprezentativi internaţionali şi locali, care definesc Shopping City Sibiu drept principala destinaţie de shopping din oraș si împrejurimi.

În 2021 Shopping City Sibiu a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel access la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în toate cele 15 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România.  Înrolarea în program este gratuită, SPOT poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de centrul oraşului, lângă DN1, şi dispune de 2.500 de locuri de parcare. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus