Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Eric de Oliveira va fi directorul noii echipe de fotbal de la Mediaș: „Gaz Metan se va desființa”

Eric de Oliveira va fi directorul noii echipe de fotbal de la Mediaș: „Gaz Metan se va desființa”

Fostul fotbalist Eric de Oliveira a declarat ieri că echipa Gaz Metan Mediaș se va desființa, pentru că nu mai are șanse să se salveze de la faliment, anunță digisport.ro.

Oliveira a creat o echipă nouă la Mediaş, alături de mai mulți foști jucători și antrenori, care va începe din Liga a IV-a. „Din păcate, Gaz Metan este acum în insolvenţă şi nu mai e nicio şansă pentru a se salva de la faliment. Noi deja am creat o echipă nouă la Mediaş, însă nu pot să ofer detalii sau nume pentru că aşteptăm să definitivăm cu actele”, spune acesta.

„Actuala echipă care a retrogradat se va desfiinţa, cam aşa se vorbeşte. Surse oficiale nu sunt, dar cam aşa se vorbeşte. Motivul este că nu vine nimeni cu bani", a afirmat fostul mijlocaş al echipei Gaz Metan Mediaş.

Eric va fi director la noua echipă formată în Mediaș și spune că Romgaz îi va susține activitatea. „Obiectivul este promovarea din primul an în Liga a III-a, apoi când ajungem în Liga a II-a, vom vedea ce buget reuşim să strângem. Dar am înţeles că sponsorul Romgaz este dispus să ne ajute. Eu voi fi director în cadrul clubului, nu antrenor. Vreau să mă ocup de tot ce înseamnă baza de juniori. Pentru că noul club va prelua toate grupele de copii de la Mediaş şi echipa de fotbal feminin", mai spune fostul sportiv.

Citește și Eric de Oliveira anunță înființarea unei echipe noi la Mediaș. ”Din ce știu, a fost înființată o nouă echipă”

„Păcat de Dinamo”

Eric de Oliveira spune că regretă retrogradarea echipei Dinamo, dar că aceasta poate atrage în continuare investitori. „Păcat de Dinamo, sunt foarte trist de ce s-a întâmplat, mai ales pentru suporterii dinamovişti. Dinamo e o echipă mare şi una dintre puţinele din lume care nu retrogradase niciodată”, arată brazilianul.

„Păcat că vom deschide televizorul şi o vom vedea pe Dinamo în Liga a II-a. Poate la un moment dat va apărea un investitor, nu cred că va intra Dinamo în faliment. Poate retrogradarea va fi o gură de oxigen pentru a face un proiect serios şi a reveni în forţă.”

Sursa: digisport.ro

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Emil

Acum 1 an

Abramovici vrea o echipa de fotbal.
Raspunde

Truck Torist

Acum 1 an

..din analele globalismului. Pai asta mai e sport ?...sau echipe locale ? vai si amar.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus