Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Astrid Fodor: ”Am schimbat total fața cartierelor Sibiului. A fost o mare provocare și sunt bucuroasă că am reușit”

Astrid Fodor: ”Am schimbat total fața cartierelor Sibiului. A fost o mare provocare și sunt bucuroasă că am reușit”

Primarul Sibiului, Astrid Fodor, susține într-un interviu acordat revistei Formula As că administrația va continua să investească în infrastructură, cultură și sport și anunță noi investiții în Zona Industrială Vest.

Cartierele: ”Discutăm cu oamenii și căutăm cele mai bune soluții”

Una din realizările sale din cele două mandate de primar sunt investițiile în reabilitarea cartierelor Sibiului, anunță Astrid Fodor în interviu.

”Îmi propusesem să reabilităm cartierele de blocuri. De când au fost făcute, în urmă cu ani, nu intrase nimeni să înnoiască ceva pe acolo. Aveam 70% străzi de pământ, și atunci ne-am concentrat pe aceste lucrări, care erau foarte importante. Dar când am reabilitat străzile, am schimbat și infrastructura de apă-canal, am schim­bat și iluminatul, nu ne-am mulțumit să turnăm un strat de asfalt. Am făcut lucrări serioase, care să dureze în timp. Anul acesta vom finaliza reabilitarea ultimului cartier de blocuri. Am schimbat total fața cartierelor Sibiului. A fost o mare provocare și sunt bucuroasă că am reușit”, anunță primarul.

Astrid Fodor susține că a reușit să-i împace pe sibienii care voiau locuri de parcare cu cei care doreau mai mult spațiu verde între blocuri.

”Când am început cu primul cartier, nu a fost simplu. Unii își doresc spații verzi, alții își doresc mai multe parcări, alții vor să tăiem pomul că le ține umbră, alții vor mai mulți pomi. Discutăm cu oamenii și căutăm cele mai bune soluții. I-am instruit pe constructori să aibă răbdare cu oamenii și să țină cont de ideile lor. Rezultatele s-au văzut: când a fost gata cartierul, toată lumea a fost mulțumită cu rezultatul final. Acum, dacă terminăm cu aceste cartiere de blocuri, ne îndreptăm spre obiec­tive de agrement și de sport. Stadionul municipal, cu o investiție din bugetul local, va fi un stadion foarte frumos. Avem și echipă în Liga 1, avem și un stadion nou!”, a transmis edilul.

Prada, a doua fabrică. În Sibiu

Din punct de vedere economic, Sibiul stă foarte bine, asigură Astrid Fodor.

”Firma „Continental” a ajuns la 4.000 de angajați, iar săptămâna trecută au inau­gurat un centru tehnologic și ne-au spus că, în următorii doi ani, vor să ajungă la 5.000 de angajați. S-a extins compania „Harting”, compania „Prada” lucrează la o nouă fabrică, IFM deschide o nouă fa­brică în Sibiu, „NTT Data”, o mare com­panie digi­tală, și-a deschis un sediu mult mai mare lângă mall-ul din Sibiu. Toate aceste mari companii consideră Sibiul o locație strategică. Chiar dacă undeva în lume își închid o fabrică, la Sibiu nu va fi cazul. De altfel, Sibiul e, în sine, o locație strategică: avem autostradă către Vest, se va face și cea către București, deci vom fi conectați și cu Portul Constanța, avem aeroport exact lângă zona industrială Vest. Dar la noi s-a dezvoltat foarte bine și zona indus­trială Est, unde am tot investit. Se dezvoltă și zona către Șura – Mediaș, și e bine că forța de muncă din oraș se disper­sează în mai multe direcții dimineața, și nu se îngreunează circulația în oraș”, a declarat Fodor în interviu.

”Sibiul a trecut bine peste ultimele crize. Am trecut cu bine peste criza financiar-bancară din 2008-2009, datorită industriei noastre solide și datorită faptului că Primăria Sibiu, care e cel mai mare investitor din oraș, a pompat constant bani. Tocmai în criză e bine să investești, pentru că pui în mișcare economia. Am trecut cu bine și peste aceas­tă perioadă, cu foarte multe provocări, a pan­demiei. Veniturile noastre la buget au crescut! Asta denotă că economia a funcționat. Impozitul pe venitul global este un indicator foarte bun, îți arată cum funcționează economia. Iar noi am avut și la im­pozitul pe venitul global încasări mai mari decât în anii trecuți” – Astrid Fodor

”Vă asigur că nu am timp să mă plictisesc”

Spune că îi datorează fostului primar Klaus Iohannis faptul că a intrat în administrație și spune că nu se plictisește în această poziție.

”Niciodată nu mi-am imaginat că voi lucra în administrație. Când nu o cunoști, din afară ți se pare că e ceva plictisitor. Eu, care am terminat Drept economic-administrativ, am și făcut practică în ad­ministrație și mi s-a părut că mediul cu adevărat pr­ovocator e economia reală. Într-adevăr, mi-a plăcut foarte mult să lucrez în mediul economic. Ce m-a determinat să fac pasul spre administrație a fost colaborarea cu actualul președinte, Klaus Iohannis, fostul primar al Sibiului, pe care l-am apreciat foarte mult, văzând cât a schimbat Sibiul încă din primii ani de când a preluat mandatul. Cu timpul, am înțeles că administrația, dintr-o poziție de conducere, este o mare provocare. Vă asigur că nu am timp să mă plictisesc. M-am tot temut să nu mă plictisesc și am primit ce mi-am dorit”, spune Fodor.

Mesaj către sașii care au plecat din Sibiu: Cei care au plecat pentru că magazinele erau goale aici se pot întoarce liniștiți: magazinele sunt pline, bani să ai!

Astrid Fodor susține că legislația românească este un exemplu în Europa pentru bunele practici în contextul drepturilor minorităților și explică faptul că sașii au plecat înainte și imediat după Revoluție din cauza lipsurilor. Însă acum se pot reîntoarce, transmite ea.

”Sașii au plecat de aici din cauza restricțiilor regimului comunist, nu pentru că nu s-ar fi simțit bine în România, pentru că nu s-ar fi înțeles cu vecinii sau pentru că ar fi fost persecutați. România e o țară-exemplu din punc­tul de vedere al drepturilor minorităților. Lipsurile pe care le aveam noi le aveau și românii, ca și ungurii, ca și romii. Acum nu mai e situația care a fost. Acum, aici, în România gă­sești tot ce găsești și în Germania. Cei care au plecat pentru că magazinele erau goale aici se pot întoarce liniștiți: magazinele sunt pline, bani să ai!”, a mai declarat primarul Sibiului.

Întregul interviu poate fi citit aici:

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

42 comentarii

Gogu

Acum 1 an

Adevarat a schimbat! Ne este dor de copacii taiati sub bagheta lu' madam Fodor.
Raspunde

2cents

Acum 1 an

Foarte adevarat ca ati "schimbat" fața cartierelor. De nerecunoscut unele, insa nu din motivele potrivite
Raspunde

Emil

Acum 1 an

La ce sa vina Doamna, la favele...Vicleanul Iohannis a departat Romania de spatiul Schengen, zona euro si randul statelor de drept. Acum e monitorizat pe MCV pentru implicare in ''curatarea bubelor'' pentru acte teroriste de distrugere cu retele de crima organizata institutionala din Justitie, Guvern, MAI, CCR, etc. Rog Turnul Sfatului sa-i acorde drept la replica pentru a-si marturisi faptele.
Raspunde

Carcotel

Acum 1 an

Da si noi ne "bucuram" la ce defrisari ati facut si le-ati inlocuit cu puieti muribunzi ce nu vor supravietui 2 ani fara ingrijirea pe care nu o vor primi. Si ne mai bucuram ca va apropiati de finalul mandatului, mai avem putin de indurat pana o sa votam pe cineva probabil aproape la fel de incompetent(a) (desi pare greu de crezut ca poate fi echivalat).
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 1 an

70% strazi de pamint dupa trei mandate si jumatate iohannesciene,basca o Capitala Culturala Europeana?Ca s-o parafrazez pe dna Primar: Pamint Acaret sa fii ca bani la buget avem!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Aci Duțu

Acum 1 an

ai vreo statistică oficială, sau așa ți-au spus la partid
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Dragos

Acum 1 an

Cu siguranta nu a făcut totul perfect. Însă, dacă e sa evaluam prin comparație, Sibiul arata mai bine decât Bucureștiul și mult mai bine decât (sa zicem la întâmplare…) Vâlcea, Craiova sau Slatina. Dacă e sau nu e meritul ei, dacă e sau nu e vorba de o conjunctura - asta vom vedea pe măsura ce va trece timpul. Ce mi se pare îngrijorător însă este “oltenizarea” din ce in ce mai vizibila a orasului - și când spun asta mu ma refer neaparat la numărul din ce mai mare a celor care se stabilesc aici - oricine are dreptul de a se stabili oriunde dorește. Problema este mentalitatea…
Raspunde

Kokos

Acum 1 an

De data asta are dreptate tanti fodor: a schimbat total fata cartierelor . Doar ca a ras toate spatiile verzi si a taiat toti copacii si a pus in loc betoane , asfalt , dale si cateva bete pe post de copaci.
Raspunde

Alzara 1918

Acum 1 an

Văduvite de mult timp , cartierele vechi ( cele mai prețuite azi !) au o față nouă ; copacii vor creste ; îmbunătățiri sunt destule de făcut ! Locatarii și-au “ îmbogățit “ balcoanele , ferestrele cu flori ? Fațadele pot fi , la nevoie , îmbrăcate in Iedera …
Raspunde

Magda

Acum 1 an

Doamna primar va imbatati cu apa rece, sibiul e departe de ceea ce trebuie sa fie, fara un bazin de inot pentru copii legitimati la cluburi sportive, fara spatii de agrement, fara locuri de parcare si in ultimul timp murdar si lipsit de civilizatie.Rusine, mai bine ati fi mai rezervata in asemenea declaratii .
Raspunde

Ganz

Acum 1 an

Aoleu! Oare nu s-a mai plimbat prin oraș? Ciment, asfalt, șantiere deschise în plin sezon turistic (anul trecut tot în sezon), centrul istoric arata ca un bazar turcesc (mirosuri, muzică la volum mare, terase pe caldarâm, reclame proaste, cea mai nu știu cum strada din Sibiu), trafic mai ceva ca în București s.a.m.d. Aoleu! Doamna Frau Wernerița...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Tudor

Acum 1 an

Multumim dna Astrid pt implicare .Sper sa nu va opriti aici .
Raspunde

Octavian

Acum 1 an

Da,da de când tot batem apa n piuă de cartierul Ștrand, Str.Ștrandului recent modernizat,stîlpii de iluminat de pe alei mișcă din pământ nefixați corespunzător, sunt strâmbi, ajung în coronamentul copacilor și nu se mai văd când luminează ,unii nu se aprind deloc seara în spatele bl.16 exemplu, canalizarea de lângă blocuri nu a fost înlocuită,ba mai rău a fost afectată din cauza lucrărilor iar acum se înfundă tot mai des și trebuie sunați săptămânal cei de la apă canal ptr.intervenții,asfaltul final turnat pe Str.Ștrandului cu intersecția str.Gârlei în zonă sa surpat formând o gaură unde îți poți rupe mașina...,semnele de parcare montate prost au căzut în iarbă zona bl.14,la fel acea zonă amenajată anul trecut de o fundație cu niște ronduri,cutii,sicrie cum le numesc locatarii și promovate la acea vreme prin toate ziarele este cea mai urâtă din zonă cutiile de la atâtea manipulări și confecționate prost sau dezmembrat și sunt pline de buruieni!!¿ ....deci totul arată foarte frumos pe hârtie și din birourile de la primărie dar mai treceți și prin zonă și stați de vorbă cu locatarii și vedeți exact stadiul lucrărilor făcute.Dacă sa cosit iarba în zonă de firmele primăriei a fost tăiată f.rău jumătate rămasă netăiată iar resturile rămase în iarbă,sau uscat acolo și nu au mai fost ridicate,când a venit un consilier anul trecut de la primărie și cu d nl Hașegan din zonă ne au asigurat că vor face toate lucrările și replantările cei abilitați dar promisiunile sau finalizat doar pe jumătate,cablurile aeriene atârnă și acum ca naiba prin zonă pe stâlpi, blocuri pomi legate provizoriu,ehee multe mai sunt de făcut.
Raspunde

Bum

Acum 1 an

VEZI CUM VORBESTE ;AM SCHIMBAT ,AM REUSIT LA EI TOTULSUCCES IAR PT OAMENI SUFERINTE SI GREUTATI . VAI CE MERITATI
Raspunde

Justin

Acum 1 an

Eu nu zic ca nu se lucrează, dar în ce hal și ce calitate asta e problema .lucrări de proasta calitate ,dezordine și mașini de tonaj mare care ies cu cauciucuri pline de noroi din șantiere ,gropi lăsate săptămâni întregi, se vede cu ochiul liber ca nu sunt firme capabile sa faca lucru calitativ.
Raspunde

Ran

Acum 1 an

Doamne fereste! Sa o scoata cineva pe strada pe doamna primar, probabil nu a fost de mult prin cartiere! La ce va raportati doamna primar cand faceti asemenea afirmatii? Si ce ne puteti spune despre sumele imense investite in tribuna principala de la stadion, iar dupa un an ati pus-o la pamant? Sa traiascaTerra Bulding (la primarie) si Total NSA (la CJ)! Nu ne vindem tara!
Raspunde

Vasilikis

Acum 1 an

Acest cetățean denumit,, primarul Sibiului,, este simbolul absolut al imposturii și incompetentei în administrarea publica a orașului!!! Nu exista un PUG de dezvoltare al orașului, nu avem arhitecți și,, specialiști,, în urbanism... Orașul arata urat, fără nici o orientare urbanistica sau o minima logica de înțelegere a lucrurilor. Avem stadion cu 12000locuri în mijlocul orașului fără locuri de parcare, construcții ridicate cu 4nivele în regim de P+1,sistematizare inexistenta, spatii verzi și arbori ornamentali lipsa etc Fara viziune și profesionalism orașul arata jalnic
Raspunde

Cetateanul Gogu

Acum 1 an

Si noi ne bucuram sa plece cat mai repede.
Raspunde

Locuitor

Acum 1 an

10 ani de zile a durat renovarea aleilor si a drumurilor din cartiere. In rest in ultimii 10 ani nu s-a facut absolut nimic (exceptand skate parcul) si renovarea stadionului de doua ori ! cu bani multi, integral de la bugetul local – cand alte orase au luat munti de bani de la centru pentru stadioane. Curat incompetenta tanti. Si apoi cum vrei sa circuli dintr-un cartier in altul, esti blocat in trafic si te deplasezi cu 20km/h. frumos oras! De spatii verzi ce sa mai vorbim ? ZERO realizari. Inca ne laudam cu o fasie de parc – sub arini facuta acum aproape 200 de ani absolut insuficienta pentru 200.000 de locuitori.
Raspunde

Der Konig

Acum 1 an

Cu adevărat, doamna Fodor a schimbat fața cartierelor! Au fost introduse mii de tone de beton și borduri. Unde altădată erau garduri vii îngrijite și flori, acum se înalță semețe insule de asfalt și beton, străjuite de multiple straturi de borduri. Arborii semeți au fost înlocuiți cu acea specie oribilă de pomișor cu frunze mov și cu arbuști de 30 cm. Spațiile verzi au fost reîmprospătate cu 2 grame de semințe de gazon, iar cele câteva fire de iarbă care au ieșit, nefiind udate, sunt adevărate oaze printre tonele de moloz, bolovani și nisip. Bălăriile acoperă mizeria lăsată de constructori și ignorată de primărie, care nu ar putea găsi aceste cartiere nici cu GPS-ul. Arhetipul sibianului de rit nou, care locuiește în 2 camere dar are 5 mașini, a câștigat. El nu vrea umbră, nu vrea verdeață, ci preferă să se descompună ca un hoit, vara la 40 de grade. Sibienii cu bun simț și gospodari sunt la cimitir. Am rămas cu noii sibieni și cu această primărie obraznică și încremenită în mizeria anilor 50. O rușine!
Raspunde

Raluca

Acum 1 an

Sibiul are grave probleme de infrastructura rutiera, efectiv sunt numeroase puncte de blocaj total inclusiv poluare fonica, probleme de spatii de recreere securizate pentru copii, spatii de colectare a gunoiului menajer. In foarte multe locuri este efectiv ostil pentru pietoni care risca enorm traversand treceri de pietoni. Si o administratie locala care a avut viceprimari de la PNL precum Pop care si-a abandonat mandatul , unul Dumbrava complet depasit de ce inseamna functionalitatea unui oras, unul Plesciuc care are mai degraba interese imobiliare, consilier din partea unui partid USR care se pretinde modern si nou. O asa administratie si o asa lipsa de solutii pentru un oras cu numeroase probleme.
Raspunde

Zzz

Acum 1 an

o bataie de joc la adresa contribuabililor siba celor ce v-au votat. toti copacii au fost taiati de pe strada strandului, au fost pusi stalpi in loc din metru in metru. locurile de parcare au fost hasurate, spatiul verde din spatele blocului distrus. felicitari ati distrus un cartier verde ai linistit (strand)
Raspunde

Ion

Acum 1 an

Să nu uităm de incompetenții din primărie, care de 3 ani nu au putut rezolva extinderea scolii N.Iorga (Nr.6). Și se incep alte lucrări la scoli.Fie vara, fie iarna, fie ploaie, fie vânt, elevii își desfășoară orele de sport afară.
Raspunde

Moromete

Acum 1 an

In mare parte ati spalat banii oamenilor prin firme ale apropriatilor
Raspunde

Emil

Acum 1 an

Nu numai asta, insasi vicleanul Iohannis ar fi cerut primul intoarcerea neamurilor in Sibiu daca ar fi adevarat ce spune mincinoasa Astrid Fodor.
Raspunde

Kukuruku

Acum 1 an

Spalare de bani inseamna altceva
Raspunde

Freud

Acum 1 an

orice om aflat la varsta cucoanei, ar fi avut simtul decentei sa-si dea seama ca e mult prea depasit de situatie (nemaicorespunzand vremurilor si cerintelor) si s-ar fi retras pentru binele comunitatii. Dar aroganta si mandria nu pot fi tinute sub control de toti bipezii si atunci impostura devine ceva normal - ca respiratul.
Raspunde

Dan

Acum 1 an

Sibiu distrus. Zonele verzi distruse. Parcari mai putine datorita proastei proiectari. Strazi neterminate de 2 ani, canale peste nivel sau sub nivel cu 10 cm chiar.... Stalpi metalici din metru in metru fara noima ... Sa iasa bine la cheltuieli... Aproape imposibil de a readuce orasul la ce a fost cu 10 ani in urma.... Plâng...
Raspunde

Mișu Mare

Acum 1 an

Mulțumesc Domnului că locuiesc în Selimbar. Îi oțăr mai bine.
Raspunde

Maria

Acum 1 an

Pe str Targul Cailor, intre blocuri, nu s-a facut nici o lucrare in ultimi 30 de ani. Cand plouă trebuie să ne luam cizme de cauciuc și undita de pescuit. Despre ce vorbim?
Raspunde

Cristian Seceleanu

Acum 1 an

Impreuna cu Serviciul de Urbanism sunteti pe cale sa distrugeti in Sibiu ce nu a reusit Ceausescu sa distruga - cartierele vechi pe care le inlocuiti cu cladiri "marete" care iau aerul si lumina cladirilor vechi.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Gelu gospodarelu

Acum 1 an

Oare cati din cei care comenteaza au facut ceva pentru blocul lor/ cartierul lor in afara de a se vaieta de administratia incompetenta. Candidati la alegeri stimati comentatori, apucati-va de administratie si fiti voi schimbarea, chiar daca veti fi platiti ca femeile de serviciu, chiar daca va trebui sa va luptati cu toti securistii care vor ca locul de joaca sa nu se apropie de balconul lor sau ca arborele vecinilor sa fie taiat ca produce frunze si poame pe mercedesul nou, parcat dedesubt. Sau poate comentariile sunt singurele dumneavoastre arme. De ras, atata impotenta
Raspunde

Kukuruku

Acum 1 an

Pai ne exprimam dezacordul si venim si cu solutii. Trebuie sa ne lasam joburile si sa candidam ca sa fim ascultati?! Cine mai munceste?
Raspunde

Kukuruku

Acum 1 an

De ce spune ca "toata lumea" e multumita de ce au facut in cartiere? Nu poate fi rezonabila sa recunoasca ca unora nu le-a placut si nu le place? In toate cartierele de blocuri trebuiau refacute aleile, trotuarele, strazile si asfaltate maidane. Erau betoanele alea in dezintegrare, de acum 40-50 de ani, nu se mai putea asa. Si noroaieee.... Eu sunt multumit de treaba care s-a facut pe partea asta. Dar se putea face cu mai multa grija pentru unele spatii verzi, chiar daca altele arata mult mai bine acum si au facut si unele noi. Ce fac cu salciile de pe Cibin e crima. Si in zonele refacute ar trebui sa respecte oamenii si sa faca treceri de pietoni pe unde se traverseaza si se traversa des strada, nu pe unde au ei chef sa faca pe oameni sa ocoleasca. Faptul ca oamenii traverseaza pe acolo arata unde e nevoia de trecere. Si nu ma refer la vreo curba sau varf de deal, chestii care sa fie complicate pentru soferi. La comparatia cu Germania, nu stiu, si spitalele sunt ca in Germania? La primariile germane sunt angajate ciufute , ca la Sibiu? E Sibiul ingrijit ca un oras din Germania? Are transport in comun ca acolo? Apropo, cu trenul ala urban ce se mai aude? Sau doar la alegeri?
Raspunde

Luci

Acum 1 an

Da cum sa nu, va invit in Terezian, mai putine parcari ca inainte, fara verdeata, in plina vara ati lasat cartierul fara un loc de joaca, trebuie sa mergem cativa km cu copii, de lucrat nu se lucra nimic in parcul din cartier iar o cabanuta care se foloseq de catre politia locala acum e folosita de tineri care fumeaza si beau in ea.
Raspunde

Maria

Acum 1 an

Calea Dumbravii cu insule de beton si blocuri- cuburi cu vesnicul P+3+Retras ,arata GROAZNIC!
Raspunde

Emil

Acum 1 an

Pe Turnului sar capacele si curge Oltul când ploua.
Raspunde

Vadim

Acum 1 an

Saraca bunica, traieste in lumea ei... In Lazaret a uitat sa mai planteze copacii pe strazile nou asfaltate. Cand au fost sesizati am primit raspuns ca au fost plantati dar s-au uscat...SUNTEM PROSTI CA AM VOTAT-O...
Raspunde

Nicolae

Acum 1 an

Mai mare rușinea ce "bucurii" poate avea Tovarășa Primar și ce afirmație poate să facă!!! Este bucuroasă că a rezolvat problema parcărilor pentru toți cocalarii și veneticii veniți în Sibiu. Ce "bucurie" ticăloasă și ce afirmație care incită la ură că are acea bucurie pentru cei care au dorit parcări în detrimentul celor care au dorit și spații verzi! Iar mai nou vrea să distrugă și Pădurea Dumbrava prin care să treacă veneticii și cocalarii! Ce "bucurie" ticăloasă poate avea "idila" orașului nostru! Culmea că ne spune că a făcut lucrări de durată .Dar pe Vasile Milea una dintre puținele străzi care avea un asfaltul intact ,cum arată pe margine ruptă? Ca după războiul din Ucraina. Pentru că cei de la Apă Canal sapă,apoi cei de la Gaz metan sapă,apoi cei de la Electrica SA sapă și fiecare spală banii noștri ,iar tovarășa primar spune că a făcut lucrări de durată. De râsul curcilor afirmația! Dacă aduna pe toți acești șmecheri care toarnă asfalt și vor fi gropi după săpăturile lor și ar fi făcut toate lucrările O SINGURĂ DATĂ, atunci puteam spune că este Made in Germany tovarășa Fodor .Dar nu este. Este made in China din păcate. Când toți nemernicii cu rablele lor cu tobe sparte second hand ,care merg cu viteză peste 120 de km la oră când legal viteza în oraș este de 50 de km la oră și care bagă în cărucior cu rotile și în mormânt tot mai mulți oameni, iar tovarășul milițian Șef este cercetat pentru mită și corupție, ce "bucurii" frumoase are tovarășa primar!!!??? Te apucă lehamitea....
Raspunde

Emil

Acum 1 an

Sa vezi bataie pe locuri de cersit cand se intorc sasii. https://www.youtube.com/watch?v=_X4kxDGb5XI
Raspunde

Cetățeanul sictirit

Acum 1 an

Săraca, cred ca și crede ce zice acolo. Ținând cont cum a ieșit primar, cred ca spune totul. Oamenii chiar o "apreciază". Sa trebuiască sa te afișezi de câteva ori cu președintele la o plimbare prin centru ca să câștigi la limita, trist rău de tot. Dar na, trebuia sa își mai îmbunătățească pensia. Ca în rest, cetățeanul nu contează, doar interesul privat. Sănătate, tanti.
Raspunde

Un sibian

Acum 1 an

cel mai bine ar fi sa DISPARETI cat mai curand din viata politica a Sibiului...sau macar din conducerea primariei!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus