Duminică,
10.12.2023
Innorat
Acum
-0°C

Gaudeamus 2022: Peste 2.000 de studenți vor participa la festivitatea de absolvire din Piața Mare

Gaudeamus 2022: Peste 2.000 de studenți vor participa la festivitatea de absolvire din Piața Mare

Absolvenții Universității Lucian Blaga și ai Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu vor fi sărbătoriți în Piața Mare a orașului, într-o nouă ediție a Gaudeamus.  

Reprezentanții Universității Lucian Blaga anunță că festivitatea de absolvire din acest an se va organiza joi, 9 iunie, de la ora 13, în Piața Mare din Sibiu. Peste 2.000 de studenți vor fi prezenți la eveniment.  

„În 9 iunie, de la ora 13, pentru cei peste 2000 de studenți, facultatea se va încheia într-un mod grandios. În cea mai importantă zi din viața academică a studenților, alături le vor fi profesorii care le-au îndrumat pașii, conducerea univesității, reprezentanți ai autorităților publice, părinții, rudele sau prietenii. Evenimentul din Piața Mare va cuprinde parada universităților și ceremonia de absolvire a studiilor universitare”, au transmis reprezentanții Universității Lucian Blaga din Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus