4.321 de vizitatori au trecut pragul Muzeului Astra în weekend-ul 3-5 iunie. Evenimentul vedetă al finalului de săptămână a fost atelierul gastronomic (Pre)Gătim bucate tradiționale, unde turiștii au putut degusta preparate gătite chiar de conducerea Muzeului Astra.
„Ciprian Ștefan, managerul general al Muzeului Astra, Ovidiu Baron, directorul general adjunct și Mirela Iancu, director de Marketing Cultural au gătit pentru vizitatori după rețete specifice din zonele lor de provenientă (Țara Moților, Oltenia și zona Mărginimii Sibiului), dar și documentate în cercetările de teren - stufat de miel, ciorbă de salată și omletă cu slană, varză nouă cu carne de miel, papa de coade & căprior de vânat cu cartofi noi”, au transmis reprezentanții Muzeului Astra.
În total, au fost servite peste 400 de porții din cele trei ceaune în care au fost agătite preparatele de către directorii Muzeului Astra.




Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Vizualizari: 801


Ultimele comentarii
Acum 2 ore
Popa Razvan
Acum 2 ore
2Sibian
Acum 2 ore
Sparrow
Acum 3 ore
@Andra
Acum 3 ore
Mopri