Duminică,
02.10.2022
Cer Senin
Acum
14°C

Peste 4.000 de vizitatori la Muzeul Astra, weekend-ul trecut

Peste 4.000 de vizitatori la Muzeul Astra, weekend-ul trecut

4.321 de vizitatori au trecut pragul Muzeului Astra în weekend-ul 3-5 iunie. Evenimentul vedetă al finalului de săptămână a fost atelierul gastronomic (Pre)Gătim bucate tradiționale, unde turiștii au putut degusta preparate gătite chiar de conducerea Muzeului Astra.

„Ciprian Ștefan, managerul general al Muzeului Astra, Ovidiu Baron, directorul general adjunct și Mirela Iancu, director de  Marketing Cultural au gătit pentru vizitatori după rețete specifice din zonele lor de provenientă (Țara Moților, Oltenia și zona Mărginimii Sibiului), dar și documentate în cercetările de teren -  stufat de miel, ciorbă de salată și omletă cu slană, varză nouă cu carne de miel, papa de coade  & căprior de vânat cu cartofi noi”, au transmis reprezentanții Muzeului Astra.

În total, au fost servite peste 400 de porții din cele trei ceaune în care au fost agătite preparatele de către directorii Muzeului Astra. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Vasile Kasapul

Acum 3 luni

Foarte bine! Oricum, eu intru când vreau pe toate intrările. Boactărilor le spun că mă duc la hanul din Bătrâni pentru a servi masa. Vă doresc mult noroc și succes!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus