Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Salina Turda a demarat procedurile pentru a intra în patrimoniul UNESCO

Salina Turda a demarat procedurile pentru a intra în patrimoniul UNESCO

Salina Turda a demarat procedurile de a intra în patrimoniul mondial UNESCO respectiv pe lista locurilor importante a căror conservare este esențială pentru întreaga comunitate globală, anunță primarul localității pe pagina de facebook

"Suntem mândri cu Salina noastră, drept pentru care promovăm acest obiectiv turistic inedit atât pe plan local, cât și național și internațional", scrie primarul Cristian Matei.

Potrivit acestuia, în acest moment, Salina Turda este în plin proces de modernizare și automatizare, prin tehnologizarea serviciilor turistice și modernizarea spațiilor din proximitatea ei.

"Totodată, vă reamintim că prin adoptarea unei strategii de marketing am reușit promovarea celui mai frumos subteran din lume, modelat de oameni, în aeroportul Cluj-Napoca și urmează prezentarea în alte 110 aeroporturi internaționale.
Salina Turda este în top 3 mondial în publicații de specialitate, consacrate în turism, iar noi facem tot posibilul pentru a acorda atenția cuvenită acestui obiectiv pentru a fi mereu în topul celor mai frumoase și moderne destinații din lume", mai transmite sursa citată. 

foto depositphotos.com

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus