Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
4°C

Trei străzi din Zona industrială vest intră în lucrări: ”Frezarea se va desfășura noaptea, pentru a afecta cât mai puțin traficul”

Trei străzi din Zona industrială vest intră în lucrări: ”Frezarea se va desfășura noaptea, pentru a afecta cât mai puțin traficul”

Străzile Barcelona, Europa Unită și Turda din Zona industrială vest a Sibiului urmează să intre în lucrări de reparații, anunță Primăria Sibiu.

Lucrările sunt programate să înceapă de marți, 7 iunie, pe strada Turda (între străzile Milano și Lyon), după care vor continua pe Barcelona și Europa Unită (între Holcim și str. Barcelona).

”În prima etapă, pe cele trei străzi se va freza stratul vechi de asfalt, operațiune care se va desfășura noaptea, după ora 22.00, pentru a afecta traficul într-o cât mai mică măsură. Apoi se va așterne stratul nou de uzură, tot pe timp de noapte, însă în acest caz vor fi necesare închideri ale traficului și devierea pe străzile adiacente a circulației auto”, se arată într-un anunț transmis de Primăria Sibiu cititorilor Turnul Sfatului.

Tronsoanele care urmează să intre în lucrări. Sursa: Primăria Sibiu

Foto principală: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 1 an

Da' partea din strada Turda distrusa de traficul greu produs de Holcim.Florea si Malidcom cind se repara?Ca tot veni vorba,spuneti-i careva sefului bazei Malidcom ca drapelul Romaniei are culorile albastru-galben-rosu,sau,pe intelesul manelistilor ''cu rosu'n dreapta'' nu cum sunt varuite pe gardul bazei.
Raspunde

ION pozitiv

Acum 1 an

Degeaba asfaltati daca in fiecare saptamana se trezeste cate un destept sa -l taie de-a latul , pe Barcelona nu are 2 ani asfaltul si l-au facut praf din 50 in 50 m, pe strada cu Tursibul dupa ce l-au asfaltat l-au taiat de a lungul ca sa fie socoteala oabla. Pana acum mi -am schimbat 2 randuri de pivoti din cauza gaurilorsi santurilor nesemnalizate.Aparatul de control din birourile Primariei unde se gaseste ? Ar putea sa-i traga la rasdundere pe toti indivizii astia cu firme de buzunar sa faca o munca de calitate dupa deteriorarea asfaltului sau sa asfalteze din nou strada , ca altfel nu ne mai vindecam ...Au trecut totusi 30 de ani de la revolutie si altfel nu putem sa ajungem sa avem" o tara ca afara ".
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus