Vineri,
07.10.2022
Cer Senin
Acum
4°C

Sibian reținut după ce a furat un aparat foto de 3.000 de euro dintr-o casă de pe strada 9 Mai și un telefon dintr-o curte de pe Felinarului

Sibian reținut după ce a furat un aparat foto de 3.000 de euro dintr-o casă de pe strada 9 Mai și un telefon dintr-o curte de pe Felinarului

Un tânăr de 27 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat penal pentru că ar fi furat un aparat foto dintr-o casă de pe strada 9 Mai și un telefon dintr-o curte de pe strada Felinarului.

Potrivit polițiștilor sibieni, bărbatul este bănuit că, la data de 16 aprilie, între miezul nopții și ora 1:30, ar fi pătruns într-un imobil de pe strada 9 Mai, de unde ar fi sustras o cameră foto în valoare de 3.000 de euro. De asemenea, la data de 11 mai, în jurul orei 20, ar fi sustras un telefon mobil din curtea unui alt imobil, de pe strada Felinarului.

Tânărul va fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, Biroul de Investigații Criminale, în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanei în cauză.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus