Vineri,
30.09.2022
Cer Senin
Acum
9°C

„Copilul modei românești” din Sibiu își lansează a patra colecție de haine

„Copilul modei românești” din Sibiu își lansează a patra colecție de haine

Mario Sonu, un băiat de 14 ani din Sibiu, pasionat de modelling și creație, își lansează astăzi, 11 iunie, de la ora 19, pe strada Cetății, a patra colecție de haine a brandului MS Fashion.

Băiețelul de doar 14 ani este pasionat de creație și modelling de mai mulți ani, iar în trecut a câștigat mai multe premii la diverse competiții. În 2017 a participat la concursul Little Miss and Mister Word unde a câștigat premiul de popularitate și locul 2 la general. În 2018 a câștigat locul 1 în cadrul concursului Miss Super glob și Junior Talent International și a reprezentat Sibiul la concursul Junior Models International din Dubai.

Supranumit și „Copilul modei Romanesti” băiatul va prezenta cea mai recentă colecție de haine pentru copii, în cadrul evenimentului Kids Go Fashion, alături designeri din toată țara. Evenimentul este la cea de-a zecea ediție și își propune să promoveze și să realizeze un univers al modei și totodată al designului pentru copii și adolescenți. 

„Este a patra colecție a lui Mario, sub brandul MS Fashion și ne bucurăm să putem anunța prezentarea ei la Sibiu. Evenimentul are loc astăzi de la ora 19, pe strada Cetății”, a spus Andreea, mama lui Mario, pentru Turnul Sfatului.

Începând cu ora 19, pe strada Cetății, spectacolul de modă va fi realizat de copii din Sibiu, Brașov, Timișoara, Cluj și Deva, elevi ai scolii de modeling Cleopatra Popescu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 5624

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Mioara

Acum 3 luni

Ce moda! Își bagă doar jumate din camasa în pantaloni și gata moda!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus