Luni,
03.10.2022
Parțial Noros
Acum
10°C

Proiectil exploziv de război, găsit în zona de pădure a localității Porumbacu de Sus

Proiectil exploziv de război, găsit în zona de pădure a localității Porumbacu de Sus

În această după amiază, ca urmare a unui apel venit pe numărul de urgență 112, din partea a unor oameni care se plimbau prin zona de pădure a localității Porumbacu de Sus, echipajul pirotehnic al Inspectoratului pentru Situații de Urgență "cpt.Dumitru Croitoru" al județului Sibiu, s-a deplasat de urgență la fața locului. S-a intervenit pentru asanarea unui proiectil exploziv de război, calibrul 100 mm în vederea transportării, depozitării și distrugerii ulterioare. 

Pirotehnicienii sibieni informează cetățenii să manifeste prudență la identificarea unor elemente de muniție rămase neexplodată și să apeleze numărul de urgență 112.

Atenție! 

Vă reamintim că, în cazul în care descoperiți muniţie rămasă neexplodată să respectați următoarele măsuri de prevenire:

- nu atingeți aceste elemente. 
- nu le loviți sau nu le mișcați din locul în care le-ați găsit, 
- nu încercați să le  demontați componentele muniţiei sau le  transportați, depozitați în locuinţe, la locul de muncă ori în depozite de fier vechi, 

- anunțați ISU sau Poliţia prin telefonul de urgenţă 112  pentru a interveni în vederea ridicării şi neutralizării acestor elemente

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus