Vineri,
12.08.2022
Cer Senin
Acum
12°C

Șoferii corecți din Cartierul Arhitecților cer poliției să fie mai prezentă pe DJ106C și să dea amenzi

Șoferii corecți din Cartierul Arhitecților cer poliției să fie mai prezentă pe DJ106C și să dea amenzi

Locuitorii Cartierului Arhitecților sunt îndemnați să semneze o petiție către Poliția Română pentru a se înteți controalele în zonă. Sunt raportate repetate încălcări ale regulilor de circulație pe DJ 106C. Printre acestea se numără viteza excesivă și virajul la stânga pe linie continuă.  

Locuitorii Cartierului Arhitecților sunt îndemnați să semneze o petiție pentru a raporta desele încălcări ale regulilor rutiere, în mod special pe DJ 106C drumul care duce înspre Cisnădie. Cele mai frecvente abateri sunt viteza excesivă și încălcarea liniei continue pentru virajul la stânga care a fost interzis odată cu modernizarea și lărgirea drumului județean.  

Citește și „Accident în cartierul Arhitecților: șoferul unui BMW a virat peste linia continuă. Cel nevinovat a ajuns la spital”

„Acum aproximativ o lună a fost un accident care a avut ca și cauză fix o încălcare a liniei continue și una din mașini a sărit pe trotuar. Pe trotuarul acela merg oameni, merg copii, merg mame cu cărucioare. Este tragic. Eu îmi plimb zilnic câinele și într-un interval de 20 de minute văd cel puțin cinci mașini care trec linia continuă, iar poliția nu este prezentă deloc. Să nu mai vorbim despre viteza excesivă cu care se circulă pe acest drum. Îi îndemn pe cei din cartier să apeleze la simțul lor civic și să semneze această petiție pentru a atrage atenția oamenilor legii că prin controalele lor pot evita tragedii”, spune unul dintre locuitorii Cartierului Arhitecților care a semnat petiția.   

Vă reamintim ca la începutul acestui an lucrările de lărgire a Drumului Județean 106C au fost aproape finalizate. Drept urmare, cele două benzi de sens către Sibiu au fost separate de contrasens cu o linie continuă, virajul la stânga fiind interzis pentru accesul la 20 de străzi. Sunt trei sensuri giratorii care permit întoarcerea și intrarea pe aceste străzi.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

2 comentarii

Emil

Acum 1 lună

Politia sa-si mute sediul in Cartierul Arhitectilor.
Raspunde

Marina

Acum 1 lună

Si eu era sa fiu pusa in situatia de a fi lovita de cineva care a virat stanga fix pe strada unde voiam sa intru eu, regulamentar. S-a oprit la milimetru de mine si apoi tot el era recalcitrant cand l-am amenintat ca il reclam la politie, motiv pt care am stat in masina pana a parasit magazinul din blocul unde am eu locuinta,pt a nu-mi produce pagube materiale. Pe langa asta,am mai si asistat la un alt accident cu cineva care a virat stanga spre Cisnadie fara sa se asigure. Politia si Primaria chiar ar trebui sa faca ceva in privinta aceasta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus