Joi,
18.08.2022
Ceata
Acum
17°C

A murit profesorul Mihai Sanislav. „O veste tristă a lovit întreg sportul sibian”

A murit profesorul Mihai Sanislav. „O veste tristă a lovit întreg sportul sibian”

Este doliu la ULBS, la Facultatea de Educație Fizică și sport. Profesorul Mihai Sanislav a murit ieri, potrivit unui anunț făcut pe pagina de facebook a facultății. 

"Colectivul catedrei de Educație Fizică și Sport anunță cu tristețe trecerea în neființă a colegului nostru, Conferențiar Universitar dr Sanislav Mihai. Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!", este mesajul colegilor postat pe facebook

"O veste tristă a lovit întreg sportul sibian, după trecerea în neființă a lui Mihai Sanislav, Conferențiar Universitar dr. la ULBS, catedra de Educație Fizică și Sport", scriu și reprezentanții clubului BC CSU Sibiu.

Îndrăgit de studenții săi, Mihai Sanislav a fost parte activă în baschetul sibian încă de la început, fiind unul dintre jucătorii cu care CSU a promovat pe prima scenă a baschetului românesc în 1977. Ulterior a făcut parte din Consiliul de Administrație al CSU până în 2015. Sincere condoleanțe familiei!, BC CSU Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus