Miercuri,
06.07.2022
Innorat
Acum
19°C

Rezultate Evaluarea Națională: Trei medii de zece la Sibiu

Rezultate Evaluarea Națională: Trei medii de zece la Sibiu

Ministerul Educației a publicat joi primele rezultate la Evaluarea Națională, în județul Sibiu înregistrându-se trei medii de zece.

Elevii care au obținut cele trei medii de zece provin de la următoarele școli: Școala Gimnazială ”Ioan Slavici” și Școala Gimnazială ”Nicolae Iorga” cu doi elevi. De altfel, Școala Gimnazială ”Nicolae Iorga” are trei elevi între primii zece din județ, plus un altul în primii 12.

Rezultate foarte bune a înregistrat anul acesta la Evaluarea Națională și Colegiul Național ”Samuel von Brukenthal”, care are doi elevi în primii zece, precum și Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr”, tot cu doi elevi în primii zece.

Pe locul 5 în clasamentul celor mai bune rezultate anul acesta la Evaluarea Națională se află tot o școală considerată ”de cartier”, respectiv Școala Gimnazială nr. 4 Sibiu.

În județ, școala cu cele mai bune rezultate este ”Hermann Oberth” din Mediaș.

Rezultatele complete pot fi consultate aici.

În total peste 3.000 de elevi din județul Sibiu au susținut examenele la Evaluarea Națională.

Conform procedurii, cei care sunt nemulțumiți de rezultatele obținute pot depune contestații atât în format fizic, cât și electronic, în ziua de 24 iunie (în intervalul orar 8:00 - 12:00).

În acest caz, al depunerii contestațiilor, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi anunțate joi, 30 iunie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Emil

Acum 1 săptămână

10 in Romania inseamna 4 in SUA, exact distanta de la grota la Marte.
Raspunde

A.M.

Acum 1 săptămână

Amice, esti idiot! Vorba lui Caragiale...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus