Miercuri,
10.08.2022
Ploi Scurte
Acum
19°C

Muzeul ASTRA sărbătorește Ziua Drapelului României

Muzeul ASTRA sărbătorește Ziua Drapelului României

Ziua Drapelului Național al României se sărbătorește în fiecare an, la data de 26 iunie. Cu această ocazie, Muzeul ASTRA a transmis un mesaj pe pagina oficială de Facebook.

„Ca să avem dreptul să scriem/citim acum astfel de rânduri, în trecut s-au stins foarte, foarte mulți oameni... Sacrificiul lor rămâne, însă o motivație în plus pentru noi să le cinstim memoria cum se cuvine! Să nu uităm că au fost vremuri în care ascundeam tricolorul în pălării și-l arătam numai când ne salutam între noi. Poate asta ne-a și apropiat, iată - o formă simbolică de respect, pe cât de simplă, pe atât de importantă! Astăzi este despre tricolor. Astăzi este despre onoare”, transmit reprezentanții celui mai mare muzeu în aer liber din sud-estul Europei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Ionica

Acum 1 lună

traditii intretinute doar de sefi de partide numiti in furturi/funktii pub,ice...
Raspunde

Cristian Sibian

Acum 1 lună

Vezi daca unii tin biblioteca in telefon????Si le e si rusine cu glia si neamul lor...Curaj,granita nu e departe!
Raspunde

Emil

Acum 1 lună

Stima noastră si mândria, tricolorul si hoția...Udrea, Pintea, Ioana Basescu, Becali, Mazare, Nastase, Dragnea, Voiculescu, etc, se mândresc când fura si talharesc sub tricolor dar in Franta, Anglia, Germania, Elvetia, Danemarca, Olanda, Italia, etc, asa e, romanii isi ascund tricolorul.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus