Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Tentativă de jaf armat la Târgul de Artă de la Maastricht

Tentativă de jaf armat la Târgul de Artă de la Maastricht

Hoţi înarmaţi au pătruns marţi în plină zi la Târgul de Artă de la Maastricht (Olanda - Ţările de Jos), unul dintre cele mai mari în Europa, o înregistrare video arătând suspecţii spărgând o vitrină, transmite AFP, citat de Agerpres.

''Poliţia anchetează un posibil jaf armat la TEFAF (Târgul de Artă) la Maastricht. Patru suspecţi ar fi implicaţi. Ei sunt căutaţi de mai multe unităţi'', a anunţat pe Twitter poliţia olandeză. Aceasta a precizat mai târziu că a arestat două persoane şi a închis traficul pe mai multe străzi adiacente.

Potrivit presei olandeze, în vitrina vizată de hoţi se aflau produse ale unui bijutier londonez. Înregistrarea video apărută pe reţelele de socializare arată patru bărbaţi îmbrăcaţi elegant şi care purtau căşti şi ochelari. Doi dintre ei au ridicat ceea ce păreau a fi arme în faţa unei persoane care a încercat să se împotrivească jafului ameninţându-i că-i va lovi cu o vază plină cu flori.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus