Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Șoferul care a intrat cu mașina în stâlp, pe Milea, nu avea permis de conducere

Șoferul care a intrat cu mașina în stâlp, pe Milea, nu avea permis de conducere

Tânărul care a intrat cu mașina într-un stâlp, în această după-amiază, pe Bulevardul Vasile Milea din Sibiu, nu avea permis de conducere.

Este vorba despre un sibian în vârstă de 21 de ani, arată autoritățile sibiene. „Cercetările sunt efectuate în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără a deține permis de conducere”, a transmis Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. 

Un echipaj SMURD cu medic din cadrul ISU Sibiu a intervenit pentru a-i acorda îngrijiri medicale bărbatului, care a ieșit singur din autoturism, după producerea incidentului. Sibianul a suferit un traumatism cranio cerebral minor, a primit îngrijiri medicale și a refuzat transportul la spital, transmite slt. Alina Voina, din partea ISU Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Claus

Acum 1 an

Pai daca nu mai exista lege si pedeapsa...
Raspunde

Dorel

Acum 1 an

Precis nu va pati nimic, cel mult o amenda fiind la prima abatere etc. Astfel de indivizi pun in pericol viata sau integritatea celorlalti cetateni la fel ca detinatorul unei arme. Pe vremuri, conducerea unui autovehicul fara permis sau cu permisul suspendat se pedepsea cu inchisoare de la 2 la 7 ani, in functie de consecinte (ca in cazul de fata).
Raspunde

Zacuscă

Acum 1 an

Poate ar trebui ceva pedepse mai mari pentru acesti indivizi. Poate ne spuneti si etnia din care face parte ?... avem asa o banuiala, cred.
Raspunde

Corbul

Acum 1 an

21. Probabil prima abatere. 1 an cu suspendare. Respawn. Poate data viitoare nimerește un pieton.
Raspunde

Sofer

Acum 1 an

A fost prins intrucat a intrat in stalp, daca nu s-ar fi plimbat si azi cu masina prin Sibiu si poate nu rata un pieton sau alta masina. Politia rutiera ar trebui sa faca mai des controale in trafic.
Raspunde

Andrei

Acum 1 an

Care politie rutiera? În Sibiu nu există decât pe statele de plata. Cand o sa vedem un filtru sa oprească și sa controleze tot? Dacă nu pe zi, măcar pe noapte. Și ne miram după ca sunt accidente și alte minuni...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus