Joi,
28.09.2023
Cer Senin
Acum
10°C

„Copii speciali”, spectacol interactiv la Șura Culturală Gușterița. Intrarea este gratuită

„Copii speciali”, spectacol interactiv la Șura Culturală Gușterița. Intrarea este gratuită

Sibienii sunt invitați mâine 5 iulie, de la ora 18, să participe la spectacolul „Copii speciali”, care va avea loc la Șura Culturală Gușterița. Spectacolul interactiv este pus în scenă de copii cu vârste cuprinse 10 și 11 ani, iar intrarea este gratuită.

Consiliul Județean Sibiu, prin Școala Populară de Arte și Meserii „Ilie Micu” Sibiu, în parteneriat cu Șura Culturală Gușterița, organizează piesa de teatru „Copii Speciali”, un spectacol interactiv pus în scenă de elevii cu vârste cuprinse între 10 și 11 ani ai clasei de actorie coordonată de Teodora Tiribă. Teodora este regizor de teatru, absolventă UNATC București la clasa Liudmilei Szekely Anton.

„Este un spectacol interactiv, de tip kidnap mystery (n.r. misterul răpirii). Se infiltrează un personaj negativ, iar publicul împreună cu actorii trebuie să descifreze cine acest personaj negativ. Publicul va primi mai multe foi de detectiv în care poate scrie tot felul de indicii, iar la final cei care găsesc vinovatul, vor primi o surpriză. Noi îi așteptăm și pe copii și pe părinți să vină la spectacol, va fi interactiv dat fiind faptul că actorii sunt copii între 10 și 11 ani”, a spus Teodora Tiribă pentru Turnul Sfatului.

Detalii despre „Copii speciali”

Distribuția: Oana Mustață, Andreea Grigore, Sabin Bârsan, Sofia Ignat, Iustin Bârsan, Ilinca Arif, Maria Arif, Astrid Forir.

Cu ajutorul:

- Cătălina Nistor, în rolul maestrului de ceremonii. Cătălina este de asemenea elevă la grupa de adolescenți a clasei de actorie coordonată de Teodora Tiribă

- Sorina Bera la voce, elevă la clasa de canto muzică populară coordonată de Iulian Țicală și Sonia Todor la pian.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus