Miercuri,
10.08.2022
Ploi Scurte
Acum
18°C

Românca ucisă de rechin în Egipt era funcționar public. Lucra la Direcția Finanțelor și avea cumpărate două sejururi

Românca ucisă de rechin în Egipt era funcționar public. Lucra la Direcția Finanțelor și avea cumpărate două sejururi

Românca ucisă de rechin într-o stațiune din Egipt era din județul Suceava, informează Monitorul de Suceava. Femeia avea 40 de ani și era funcționară la Direcția de Finanțe Suceava. Conform surselor Monitorul de Suceava, femeia își cumpărase două sejururi în Egipt, pentru o vacanță mai lungă.

Potrivit unui comunicat al Ministerului de Externe, Ambasada României la Cairo a fost notificată telefonic, la data de 3 iulie a.c., de către agentul unei companii de turism cu privire la decesul unei românce aflate în vacanță în stațiunea Hurghada, Egipt. „În acest context, reprezentanții ambasadei au întreprins demersuri, în regim de urgență, pe lângă autoritățile competente egiptene în vederea obținerii unor informații suplimentare cu privire la circumstanțele producerii decesului. Potrivit informațiilor transmise de autoritățile competente egiptene, în urma investigațiilor realizate, a reieșit că decesul cetățeanului român s-a produs în urma unui atac al unui rechin. Reprezentanții Ambasadei României la Cairo au întreprins demersurile necesare pe lângă autoritățile române competente pentru identificarea, de urgență, a familiei din România a persoanei decedate, fiind transmise condoleanțe pentru pierderea suferită și oferite informațiile necesare cu privire la repatrierea trupului neînsuflețit pentru a fi înmormântat în România”, se arată în comunicat.

MAE a mai precizat că ambasada de la Cairo nu a primit deocamdată alte solicitări de asistență consulară din partea niciunui cetățean român cu privire la acest incident, arătând că dialogul cu autoritățile egiptene și cu companiile de turism implicate continuă și că „ambasada este pregătită să acorde asistență consulară, conform competențelor legale”.

Sursa foto: Depositphotos

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Emil

Acum 1 lună

Bugetarii isi permit doua sejururi in Egipt.
Raspunde

Adina

Acum 1 lună

Marea Rosie si Marea Mediterana sunt pline de rechini doar ca nu se vorbeste prea mult despre asta pentru a nu speria turistii. Au mai fost atacuri de rechin in Marea Rosie si de fiecare data inchid plaja 2 zile, apoi o deschid iar dar rechinii sunt tot acolo in apa. Atacuri de rechin au fost si in Grecia, Turcia, Italia, Spania, Tunisia. De exemplu se stie ca apele din jurul Siciliei sunt impanzite cu rechini albi "Great White", cei mai periculosi. In stramtoarea Messina e plin de femele din aceasta specie care vin acolo pentru a naste puii. Prefera marile cu apa calda. Problema e pescuitul la nivel industrial in ultimii ani, rechinii nu mai au hrana si mananca ce prind. Veti vedea in viitor ca vor fi tot mai multe atacuri. Le e foame. Inotati in piscina hotelului daca vreti sa ajungeti cu bine inapoi acasa.
Raspunde

Luminita

Acum 1 lună

Se intalnesc doi rechini. Unul spune "am papat un roman, puteam trei saptamini de-a usturoi" Altul spune "ei eu am papat o blondina din bucale patru saptamini nu mai puteam sa ma scufund"
Raspunde

Emil

Acum 1 lună

Nu numai asta, romanul e ignorant, prada ușoară pentru rechini.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus