Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Actualizare accident pe Valea Oltului, în Câineni: o victimă a fost transportată la spital

Actualizare accident pe Valea Oltului, în Câineni: o victimă a fost transportată la spital

Un motociclist a fost accidentat pe Valea Oltului, la limita județelor Sibiu și Vâlcea, în localitatea Câineni. Traficul este blocat complet.

Actualizare 10:46. Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că un motociclist care circula pe direcția Vâlcea – Sibiu, din cauze care vor fi stabilite ulterior, ar fi pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Sibiu, autoturismul fiind apoi proiectat într-un ansamblu TIR condus dinspre Vâlcea, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Motociclistul, un sibian în vârstă de 45 de ani, a suferit vătămări corporale și va fi transportat la spital conștient. La volanul autoturismului se afla o tânără în vârstă de 24 de ani, din jud. Cluj, iar ansamblul TIR era condus de către un bărbat în vârstă de 42 de ani, din jud. Giurgiu.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care s-a produs acest accident rutier.

Actualizare 10:30. O victimă a fost dusă la spital, iar cealaltă a refuzat transportul, anunță ISU Vâlcea. „Ambele victime au fost evaluate de echipajul SMURD Vâlcea, o victima a fost preluată de un echipaj SAJ din Cisnădie, iar cea de-a doua victimă refuză transportul la spital”, arată sursa citată.

Știre inițială. Potrivit autorităților, la fața locului au ajuns două echipaje ale Serviciului de Ambulanță. De asemenea, au intervenit și salvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea.

În accident sunt implicate un autoturism și o motocicletă. Două persoane au fost rănite, una din autoturism cu leziuni ușoare și motociclistul care prezintă multiple traumatisme, anunță Cătălin Popescu, de la ISU Vâlcea. 

Știrea se actualizează.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus