Miercuri,
10.08.2022
Ploi Scurte
Acum
19°C

Al doilea scandal în trafic în două zile - tiriști s-au luat la bătaie, la ieșirea de pe autostradă, spre Șura Mică

Al doilea scandal în trafic în două zile - tiriști s-au luat la bătaie, la ieșirea de pe autostradă, spre Șura Mică

Mai mulți tiriști s-au luat la harță în această după-amiază, la ieșirea de pe autostrada A1, spre Șura Mică. Un șofer a filmat o parte din incident și a postat video-ul pe Facebook. 

Pe filmare se poate observa cum trei dintre bărbați ar fi implicați în altercație, în timp ce un al patrulea intervine încercând să aplaneze conflictul. Cel care a realizat video-ul spune că după ce șoferii a două camioane s-au oprit să vorbească, un altul din spate a fost deranjat și i-a claxonat.

„Cel mai probabil camioanele au oprit să comunice, cel din spate s-a sesizat cu claxon sau a ieșit la ei și așa s-au luat la harță. Domnul cu cămașă albastră era cu cel înalt și slab în mașină, el i-a despărțit”, spune bărbatul.

La Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu nu a fost sesizat conflictul, până în acest moment.

Vă reamintim că ieri după-masa, alți doi șoferi au avut o altercație în trafic, în giratoriul aflat la intersecția străzii Rahovei cu Bulevardul Mihai Viteazu. În acest caz, unul dintre bărbații implicați a făcut plângere la poliție.

Video: Facebook/INFO TRAFIC SIBIU

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Emil

Acum 1 lună

Hoție, balamuc si tâlhărie, acesta este nivelul cultural al romanilor.
Raspunde

Un sofer

Acum 1 lună

infrastructura rutiera la nivel de sat a "capitalei" Sibiu naste monstri. "multumim" cartelului fdgr+pnl +mai nou PeSeDee patronat de pensionara, pentru munca titanica din ultimele mandate, dezvoltand si imbunatatind vieta sibienilor pas cu pas
Raspunde

Claus

Acum 1 lună

Si cate accidente,deseori mortale se intampla din cauza unor astfel de netoti...multe din ele rezolvandu-se dand vina pe mort.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus