Miercuri,
10.08.2022
Ploi Scurte
Acum
19°C

FOTO Asfalt scufundat în urma unei intervenții la rețeaua de canalizare, în Valea Aurie. Apă Canal: „Problema a apărut din cauza ploilor”

FOTO Asfalt scufundat în urma unei intervenții la rețeaua de canalizare, în Valea Aurie. Apă Canal: „Problema a apărut din cauza ploilor”

O groapă a apărut în carosabil, pe strada Ion Sion din cartierul Valea Aurie, în urma unei intervenții la rețeaua de canalizare. Reprezentanții Apă Canal spun că de vină pentru scufundarea drumului a fost ploaia abundentă din ultimele zile care, de-altfel, a fost și cea care a dus la intervenția inițială la rețea.

Pentru a efectua o intervenție la rețeaua de canalizare de pe o stradă din Valea Aurie, care a fost copleșită de cantitatea mare de ploi căzute în ultimele zile, muncitorii de la Apă Canal au fost nevoiți să sape în carosabil. După ce a fost reparat drumul, în zona intervenției s-a prăbușit asfaltul, aspect semnalat de un internaut, pe grupul de Facebook INFO TRAFIC jud. SIBIU, în urmă cu câteva ore.

Reprezentanții Apă Canal Sibiu spun că fotografia nu mai este de actualitate pentru că, între timp, problema a fost rezolvată aproape în totalitate – drumul a fost adus la nivel, iar zona a fost semnalizată corespunzător.

„A fost o problemă de compactare în zona rețelei stradale, ca urmare a ploilor căzute în ultima perioadă. Am avut o intervenție la canalizare, necesară tot din cauza precipitațiilor abundente, iar groapa fiind foarte adâncă, în combinație cu ploile, s-a prăbușit asfaltul. Însă am completat cu balast și urmează să se refacă drumul, corespunzător”, spune Măirean Tatu, director tehnic al Apă Canal Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Adrian

Acum 1 lună

Tot orasu este spart si petecit astia isi bat joc de noi de drumurile din Sibiu si de banii nostrii nu este strada sa nu fie carpita si petecita principalu vinovat este primaria pentru ca impune celor de la apa canal calitate aia vin sparg si isi fac de cap si noi ramanem cu drumurile asa, la capitolu drumuri Sibiu este un esec total....
Raspunde

Gigi

Acum 1 lună

Cum poate Apa Canal sa spuna ca e din cauza ploilor? Ploile au sapat si dupa au re-asfaltat locul inainte de surpare?
Raspunde

Mircea

Acum 1 lună

Daca se tasa foarte bine cu maiu nu cred că se lasă in cate va zile așa poate au trecut cu roata pe deasupra așa în treacăt că să mergem la alta lucrare făcută la mișto
Raspunde

Birtu

Acum 1 lună

Made by pamant srl , unde o parte din cas se imparte la cine trebuie !
Raspunde

Ini

Acum 1 lună

Minciuni! Verificati si lucrarea de langa unitatea de jandarmi unde asfaltul s-a lasat desi nu e reparat decat de cateva zile. Domnule Tatu de ce ne aburesti cu ploile? Maier minte mai frumos ca tine.
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 1 lună

Poate se deplaseaza cineva si pe recent asfaltata strada Turda.La iesirea din sensul giratoriu spre Tursib,daca nu cunosti locul,risti sa-ti sifonezi suspensiile.Ce sa fie,ce sa fie?Un sant de electrice,probabil iluminat,care o ia spre Filipine.
Raspunde

Un sibian

Acum 1 lună

problema a aparut din cauza IGNORANTEI si a lucrarilor de FOARTE PROASTA CALITATE facute de Apa-Canal!!! exact numai de aia a aparut!!! ar trebui ca directorii sa plateasca de la ei din buzunar reparatia!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus