Luni,
03.10.2022
Innorat
Acum
10°C

Începe Festivalul ,,Mediaș, Cetate medievală“. Programul evenimentului

Începe Festivalul ,,Mediaș, Cetate medievală“. Programul evenimentului

Programul din acest an al Festivalului ,,Mediaș, Cetate medievală“, festival ajuns la cea de a XVIII-a ediție, este unul deosebit de diversificat și se adresează, deopotrivă, tuturor categoriilor de spectatori. Nu vor lipsi nici în acest an concertele de muzică medievală și renascentistă, scenetele de teatru, expozițiile, atelierele de gastronomie, demonstrațiile de luptă și arme ale ordinelor cavalerești, animația stradală, spectacolele cu foc și multe alte surprize.

Festivalul ,,Mediaș, Cetate Medievală'' readuce la viață, prin intermediul ordinelor cavalerești, al meșteșugarilor și al artiștilor prezenți legendele, dansurile și cântecele medievale, alături de faptele de arme și luptele cavalerești ale Evului Mediu.

Vă așteptăm alături de noi, în zilele de 8, 9 și 10 iulie, în zona hanului Greweln, să descoperim împreună farmecul, frumusețea și misterele Evului Mediu și ale vechilor legende transilvane. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus