Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Sibian nemulțumit de controlorii Tursib. Reacția companiei: Nu mai credeți tot ce circulă pe WhatsApp

Sibian nemulțumit de controlorii Tursib. Reacția companiei: Nu mai credeți tot ce circulă pe WhatsApp

După schimbarea sistemului de ticketing din autobuzele care circulă în Sibiu au apărut o serie de situații neplăcute între controlori și călători.

Un sibian ne-a semnalat prin intermediul aplicației Turnul Sfatului faptul că există o neînțelegere în autobuzele Tursib în ceea ce privește validarea abonamentelor, motiv pentru care mulți călători sunt nemulțumiți de reacția controlorilor.

Mai exact, după introducerea noilor sisteme de taxare a biletelor și abonamentelor, mulți călători cu abonamente nu mai știu dacă trebuie să valideze fiecare călătorie în parte.

”Călătorii cu abonamente trebuie sa valideze la fiecare călătorie, cardul de abonament la aparatele din autobuz? Așa spuneau controlorii nervoși în autobuzul 19. În același timp, toți călătorii spuneau că nu au fost informați că aceasta este procedura atunci când au făcut preschimbarea cardurilor”, a transmis Adrian P..

Reporterul Turnul Sfatului a cerut un punct de vedere pe această temă conducerii companiei de transport în comun a Sibiului.

”Compania noastră se află ȋn prin proces de trecere către un nou sistem de ticketing. Acesta presupune un număr mare de modificări, pe care, pentru a nu bulversa publicul călător am ales să le implementăm pe rând”, au răspuns oficialii Tursib, după care au luat fiecare problemă în parte, explicând punctual.

Directorul Muzeului Astra cere mai multe autobuze pentru vizitatori. Reacția Tursib

”Printre noutăţile sistemului de ticketing sunt şi cardurile de abonamente. Cea mai mare parte a abonaţilor Tursib au intrat deja ȋn posesia acestor carduri de tip nou. Noul sistem  va presupune la un moment dat şi schimbarea procedurilor de validare ale abonamentelor ȋn autobuze. Având ȋnsă ȋn vedere faptul că unele funcţionalităţi sunt ȋncă ȋn teste, am păstrat procedurile existente. Toate comunicatele pe care le-am dat prevăd deocamdată utilizarea cardurilor noi ȋn acelaşi fel ca şi până acum. Precizăm totuşi faptul că şi ȋn cazul ȋn care călătorii aleg din proprie iniţiativă să valideze abonamentele, acest lucru nu afectează ȋn nici un fel valabilitatea acestora. La acest moment este doar o modalitate de control a valabilităţii titlului de călătorie”, mai explică reprezentanții Tursib.

În același timp, oficialii companiei de transport în comun a Sibiului îi roagă pe sibieni că nu mai dea crezare mesajelor neverificate care circulă online, în special pe whatsapp sau pe facebook.

”Pe grupurile de WhatsApp circulă diverse informaţii care induc ȋn eroare utilizatorii transportului public. Facem apel pe această cale către toţi cei care au ȋntrebări cu privire la procedurile noaste să se informeze de pe site-ul Tursib sau de pe pagina noastră de Facebook, unde publicăm toate comunicatele cu informaţiile actualizate. Ne pot contacta de asemenea şi telefonic la numărul 0269/ 426100, iar noi le răspundem. Mulţumim tuturor utilizatorior transportului public din Sibiu şi ȋi asigurăm de faptul că depunem toate eforturile pentru ca transportul public să se desfăşoare ȋn cele mai bune condiţii”, au concluzionat reprezentanții Tursib.

Concluziile Tursib după primul an cu autobuze dedicate elevilor: Cea mai mare problemă este că nu au fost folosite la capacitate maximă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 5406

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Gogu de la manotanta

Acum 1 an

In afara ca 95% dintre controlorii Tursib sunt batuti in cap si agresivi, tot ce anunta conducerea nu are nici o legatura cu realitatea! O mizerie de conducere!
Raspunde

Dany

Acum 1 an

validatoarele astea galbene functioneza ptr. carduri bancare, 50 %. in unele autobuze dai cu, cardul, nu fac nimic, in altele iti da mesaje de eroare. Abia astept sa vina controlul sa le fac reclamatie.
Raspunde

Un sibian

Acum 1 an

Tursib este o "inteprindere" cripto-comunista la fel ac Apa-Canal...total paraleli cu idea modernizare, transparenta, etc. Isi apara posturile caldute si asteapta weekend-ul!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus