Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Partidul Dianei Șoșoacă și-a făcut filială în Sibiu: ”Suntem toți profesioniști”

Partidul Dianei Șoșoacă și-a făcut filială în Sibiu: ”Suntem toți profesioniști”

SOS România, partidul înființat de Diana Șoșoacă la sfârșitul lunii iunie, și-a făcut organizație județeană și în Sibiu.

”Deocamdată urmează să ne definitivăm structura, suntem încă la început. La ședința desfășurată ieri am fost 12 organizații locale din județul Sibiu”, a anunțat președintele organizației SOS România Sibiu, Ștefan Comșa. El spune că detalii despre activitatea organizației vor putea fi date de abia în zilele următoare. ”Eu sunt profesionist, cu toții din organizație suntem profesioniști”, a mai menționat el atunci când a fost întrebat care este meseria sa de bază.

”Felicităm Organizația Județeană Sibiu pentru constituirea filialei și pentru modul cum se organizează. Partidul S.O.S România crește sub ochii noștri și oferă speranța că Țara și Neamul încă mai au un viitor. Veniți alături de S.O.S. România la Sibiu și luptați alături de noi pentru eliberarea României de sub jug străin, de sub trădători și hoți!”, a transmis și Diana Șoșoacă.

Senatoarea Diana Șoșoacă a anunțat în 30 iunie formarea noului partid. Partidul S.O.S. România a fost însă înfiinţat la data de 21 noiembrie 2021 prin decizie definitivă a Tribunalului Bucureşti – Secţia a III-a Civilă.

Șoșoacă a fost exclusă din grupul parlamentar al partidului AUR, pe listele căruia a ajuns în Senat, în februarie 2021.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3237

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Halatul,

Acum 1 an

Halatul cât costa halatul. Raspuns: Medicamente, medicamente!

Raspunde

L

Acum 1 an

La cati dobitoci exista in tara ...:(

Raspunde

Anonim

Acum 1 an

Mahalagioaica aia sa stea in banca ei,sau cei cu care s-a aliat din Sb sunt ca ea??? Exact asa sunt....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus