Luni,
03.10.2022
Partial Noros
Acum
11°C

Sibienii și turiștii care vizitează Muzeul Național Brukenthal vor putea cumpăra biletele și online. „Să nu se formeze cozi la casierie”

Sibienii și turiștii care vizitează Muzeul Național Brukenthal vor putea cumpăra biletele și online. „Să nu se formeze cozi la casierie”

Din luna iulie, Muzeul Național Brukenthal a implementat un sistem de achiziționare a biletelor și în variantă online. Sibienii și turiștii care doresc să cumpere bilete online o pot face de pe platforma iabilet.ro.

Decizia de a pune la dispoziția oamenilor și bilete online vine pentru a reduce cozile care se formează mai ales atunci când muzeul este vizitat de grupuri de turiști și familii, a explicat Alexandru Chituță, purtătorul de cuvânt al instituției, pentru Turnul Sfatului.

„Este o idee mai veche a muzeului, însă anul acesta s-au găsit bani în bugetul muzeului și s-a achiziționat această platformă astfel încât toți vizitatorii din țară sau din străinătate vor putea să achiziționeze bilete de pe platforma iabilet. Încercăm să ușurăm și să venim cu un lucru în plus, să facilităm cumpărarea biletelor. Am dorit să facem acest lucru și în perioada pandemiei, însă nu am putut din cauza bugetului. Vrem să nu se formeze cozi la casierie mai ales atunci când vin grupuri de turiști sau familii”, a spus Alexandru Chituță pentru Turnul Sfatului.

În lunile următoare, vizitatorii Muzeului Național Brukenthal vor avea la dispoziție și un sistem de ticketing.

Citește și: Muzeul Brukenthal va avea sistem de ticketing și serviciu de bilete online. „O chestiune de modernizare”

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus