Luni,
03.10.2022
Innorat
Acum
10°C

Sibianul Daniel Scrob, locul 1 la cursa de 10km la World Police and Fire Games 

Sibianul Daniel Scrob, locul 1 la cursa de 10km la World Police and Fire Games 

Polițistul sibian Daniel Scrob, 39 de ani, a obținut primul loc la cursa de 10 kilometri din cadrul World Police and Fire Games , competiție ce se desfășoară în Olanda, anunță IPJ Sibiu.

”Startul s-a dat aseară, la ora 20:45. O cursă plină de emoții, dar cu încrederea „la cote maxime”! Daniel Scrob, colegul nostru, agent șef de poliție în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, este sufletul comunității de alergători din Sibiu. Un exemplu de urmat pentru fiecare dintre noi. Voluntar, Daniel antrenează și alegătorii care participă la Maratonul Internațional de la Sibiu.

Și lista… poate continua. Știm că în spatele fiecărui steag ridicat deasupra umerilor și a fiecărei trepte a unui podium se află multă muncă. Felicitări, Daniel! Mult succes în competițiile următoare!”, au transmis polițiștii sibieni pe pagina de Facebook a instituției.

Daniel Scrob este angajat al Ministerului Afacerilor Interne din anul 2004 și este multiplu campion național și internațional de atletism.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 507

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus