Luni,
03.10.2022
Partial Noros
Acum
11°C

Pachete de rechizite pentru preșcolarii și școlarii din Șelimbăr. 100 de lei pentru preșcolari, 150, pentru școlari

Pachete de rechizite pentru preșcolarii și școlarii din Șelimbăr. 100 de lei pentru preșcolari, 150, pentru școlari
Preșcolarii din comuna Șelimbăr vor primi pachete de rechizite, la începutul noului an de învățământ în valoare de 100 de lei, în timp ce toți școlarii din comună vor primi pachete în valoare de 150 de lei, se arată într-un proiect de hotărâre votat de consilierii locali la inițiativa primarului Marius Grecu, se precizează pe pagina de Facebook a primăriei.
”Scopul proiectului de hotărâre, acela de a preveni abandonul școlar precum și sprijinirea financiară a familiilor pentru asigurarea rechizitelor școlare pentru toți copii înscriși la unitățile de învățământ de pe raza comunei Șelimbăr, pentru anul școlar 2022 – 2023.
Rechizitele se vor acorda tuturor elevilor înscriși la unitățile de învățământ de stat de pe raza comunei Șelimbăr, în valoare maximă de 100 de lei pentru preșcolari și 150 de lei pentru elevii din claselor pregătitoare și elevii claselor I-VIII”, se precizează în raportul hotărârii semnat de primarul Marius Grecu.
Pentru acest proiect s-a acordat o finanțare de 135 de mii de lei.
Sursa foto: Pixabay

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus