Miercuri,
10.08.2022
Ploi Scurte
Acum
19°C

Dani Coman, după întâlnirea cu Astrid Fodor: „Situația AFC Hermannstadt se va îmbunătăți”

Dani Coman, după întâlnirea cu Astrid Fodor: „Situația AFC Hermannstadt se va îmbunătăți”

Președintele AFC Hermannstadt, Dani Coman, s-a întâlnit astăzi cu primarul Sibiului pentru a discuta despre problemele pe care le are echipa, dar și despre intervenția pe care a avut-o zilele trecute, după meciul cu Botoșani.

Coman a avut o intervenție dură la finalul meciului dintre Hermannstadt și FC Botoșani, scor 1-1, reproșând autorităților locale și oamenilor de afaceri din Sibiu lipsa de implicare la echipă, clubul având mare nevoie de bani. Reacția președintelui echipei sibiene de fotbal nu a rămas fără un răspuns din partea primăriei, care a transmis un comunicat de presă în care a detaliat banii cu care a sprijinit echipa în ultimii ani. Iar astăzi a avut loc o întâlnire între Dani Coman și Astrid Fodor.

„Precizez că domnia sa a cerut această întrevedere, ca reacție a intervenției mele de la finalul meciului de luni cu F.C.Botoșani”, arată președintele echipei, într-o postare oficială pe pagina de Facebook a FC Hermannstadt. „Pe lângă acest caracter informativ/profesional, pot spune că pe parcurs întâlnirea a dobândit o latură constructivă. Am avut ocazia să expun unele situații de bun augur pe care alte cluburi sportive din România le exercită, în condiții de bună practică și de transparență. În toate cazurile expuse vorbim despre echipe care au reușit performanțe notabile în sportul românesc, asta fiindcă au avut asigurată liniștea financiară”, continuă declarația.

Potrivit lui Dani Coman, primarul Sibiului a dat dovadă de înțelegere cu privire la situația echipei. „Am apreciat faptul că toate argumentele expuse mi-au fost ascultate și luate la cunoștință pentru a fi analizate. Consider că am găsit înțelegere din partea doamnei primar Fodor și am convingerea că după această întâlnire situația A.F.C.Hermannstadt se va îmbunătăți în viitorul apropiat”, mai arată acesta.

Citește și ”Meci” între Dani Coman și Astrid Fodor: ”Afirmațiile sunt eronate și dezinformează”. ”Dacă am deranjat, nicio problemă, pleacă Dani Coman de la Sibiu”

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 4 zile

A cam pus-o la punct pe Astrid: -Sis,fa rost de contracte de sponsorizare ca daca nu,dracu'i-al tau!Nu ne jucam!
Raspunde

Pintilie

Acum 4 zile

Saracu Coman, e tare naiv; sa astepti bani pentru fotbal de la o femeie de 70 ani...

Raspunde

Fritz

Acum 3 zile

Daca nu sunteti in stare sa va finantati declarati falimentul si gata. Nu mai cersiti bani in toate partile.

Raspunde

Coco chanell

Acum 3 zile

Un domn bine. Dr cum sta la capitolul eleganta?

Raspunde

Dragos

Acum 3 zile

Eu nu inteleg de ce trebuie ca din impozitele pe care le plătesc sa susțin o echipa de fotbal…mai degrabă as prefera sa contribui pentru parcări supraetajate, spații verzi, piste de biciclete. Echipa de fotbal nu îmi creste calitatea vieții.

Raspunde

@Dragos

Acum 2 zile

Eu ți-aș spune sa citești legile tarii în care locuiești(presupun). Ai vedea ca un procent din buget se duce pe sport și nu poate fi redirecționat spre alte lucruri. În plus, suntem diferiți și sunt sigur ca fiecare își dorește câte ceva, chiar și un meci de fotbal

Raspunde

Vasile

Acum 2 zile

da, dar nu la echipa privata cu un CLUB PRIVAT. Banii din impozite sunt ai nostri, Asta nu pricepeti, ca este un business !!!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus