Miercuri,
10.08.2022
Ploi Scurte
Acum
19°C

Exercițiu amplu al pompierilor sibieni, la un centru comercial. Destinația este secretă, pentru ca totul să fie „cât mai real”

Exercițiu amplu al pompierilor sibieni, la un centru comercial. Destinația este secretă, pentru ca totul să fie „cât mai real”

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu va desfășura astăzi un amplu exercițiu, la unul dintre centrele comerciale de pe raza județului Sibiu. 

Destinația exactă nu va fi făcută publică, pentru ca exercițiu să se desfășoare în condiții cât mai apropiate de o situație reală, anunță pompierii.

„Facem această informare, pentru a aduce în atenția cetățenilor faptul că aceste exerciții se desfășoară în scopul unei pregătirii temeinice și răspunsul prompt și eficient în cazul producerii unei situații de urgență reale. În eventualitatea creării unui disconfort în spațiul public, vă asigurăm că acesta este un exercițiu foarte important pentru antrenarea forțelor, dar și al specializării modului de intervenție”, transmit oficialii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 504

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Emil

Acum 5 zile

Asa e, imobilele cu cu avize/autorizatii false sunt clasificatesi interzise la exercitii dupa deconspirarea mincinosului Arafat care spunea ca ISU nu cunoaste obiectivul Clectiv.
Raspunde

Horatiu

Acum 5 zile

O intrebare... (catre? nimeni!): Unde se poate gasi pe internet lista cladirilor cu acces public care au/nu au autorizatie de securitate la incendiu? (Chiar daca au/nu au afisat conform LEGEA nr. 307 din 12 iulie 2006 (*republicată*) privind apărarea împotriva incendiilor, Articolul 30^4, al. (1) )
Raspunde

Emil

Acum 4 zile

Primaria, ISU, ISC, proprietarii, etc, au evidenta cladirilor cu avize/autorizatii de securitate la foc. Problema e ca din 2016 au regim secretizat pentru populatie.
Raspunde

Gicu

Acum 4 zile

A fost aseara la molul de la gara. Nu va mai agitati
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus