Miercuri,
05.10.2022
Ploi Scurte
Acum
7°C

Bogdan Trif, PSD Sibiu: Oameni de afaceri care fac cinste Sibiului: Ioan Deac și Mircea Bulboacă

Bogdan Trif, PSD Sibiu: Oameni de afaceri care fac cinste Sibiului: Ioan Deac și Mircea Bulboacă

Împreună cu ministrul Economiei, Florin Spătaru, am avut o întâlnire de lucru cu doi dintre cei mai importanți oameni de afaceri din Sibiu.

Ioan Deac este omul care a reușit să se adapteze noilor vremuri și care a făcut dintr-un colos industrial comunist o unitate modernă, performantă, care s-a impus pe o piață europeană dură, în competiție directă cu multinaționalele. Domnul Deac ne-a prezentat fabrica, în care un loc important îl ocupă laboratoarele de cercetare, a căror dotare este upgradată constant. În fiecare an, compania pe care o conduce investește zeci de milioane de euro în modernizarea liniilor tehnologice, în resursa umană, dar și în unitățile de învățământ, din care își recrutează, ulterior, specialiștii. Cei peste 2.000 de angajați produc piese pentru cele mai cunoscute branduri din domeniul construcțiilor de mașini, la nivel mondial.

Mircea Bulboacă este un om care a construit o companie de la zero, care a devenit unul dintre cei mai cunoscuți operatori în domeniul construcțiilor, din România. Compania sa a executat mai multe lucrări de mare anvergură: stadioane (de exemplu, cel din Craiova), hale de producție etc.

Amândoi au apreciat faptul că Ministerul Economiei a lansat schema de ajutor de stat pentru realizarea de investiții în industria prelucrătoare, în valoare de 300 de milioane de euro. I-au adresat ministrului o cerință simplă: ca toți producătorii români să simtă că sunt protejați de Statul Român și că au șanse egale cu investitorii străini. Ambii au afirmat că nu le este frică de competiție și că fac față, oricând, concurenței venite din partea oricui.

Domnul Deac și domnul Bulboacă sunt doi oameni care fac cinste Sibiului. Ne mândrim cu ei și trebuie să-i sprijinim, indiferent de culoarea politică!

Deputat Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

5 comentarii

Emil

Acum 1 lună

De mafiotii PSD ar trebui sa le fie teama. Mafia si coruptia endemica distruge, nu competitia.
Raspunde

Ady

Acum 1 lună

Pai sa ajute si ei echipa de fotbal dk tot sunt asa mari afaceristi in SIBIU..sau doar le faceti reclama
Raspunde

Eu

Acum 1 lună

Ce ai făcut tu papagalule ptr Sibiu, lasă oameni de afaceri. Doar propagandă și poze.
Raspunde

Un sibian

Acum 1 lună

Păi chiar e PROPAGANDĂ (PUBLICITATE POLITICĂ). Autorul articolului: COMUNICAT DE PRESĂ! Ar trebui reglementată mult mai strict o astfel de publicitate ELECTORALĂ în afara campaniilor oficiale. E evident că majoritatea celor care citesc asemenea RECLAME nu se prind. Nu demult PSD Sibiu s-a folosit de popularitatea preotului Necula ca să-și primenească imaginea.
Raspunde

Gigi

Acum 1 lună

Trifuri si propaganda ieftina de la baiatul care il astepta pe Dragnea la iesirea de la parchet.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus